- Konu Sahibi inci_tanesi
Canim Allah'im sifa versin insallah. Yarabbim basinizdan eksik etmesin.:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ya
allah en kısa zamanda acil şifalar veriri bana inşallah
en azından bundan sonrası için rahat geçerir zamanını
insanın başına ne geleceği belli olmuyor allahın takdiri cnm
ama hastalığı veren rabbim şifasını da veriyor cnm
dularımız baban için cnm
bende şuan hamileyim
dularım belki kabul olur diye baban için de bol bol dua edeceğim
sen de annele birlikte babana destek olmalısınız
sizi iyi gördükçe moralmen eminim o da iyi olacaktır
allah onları başımızdan eksik etmesin cnm
tekrar takrar geömiş olsun
inci_tanesi yazını okurken her satırında ağladım. ve yazarken dahi çok zorlanıyorum. çünkü bende bundan 4 yıl önce babamın karaciğer kanseri olduğunu öğrendim. acını paylaşıyorum çünkü ben bunun senin için ne demek olduğunu biliyorum. kısaca babamı anlatım o halen daha kanser olduğunu bilmiyor karaciğerinde leke olduğunu ve bu yüzden kemoterapi aldığını sanıyor. her kemoterapi sonrası kusmalar ağrılar kabus gibi. 7 aylık evliyim ve sırf moral vermek adına haftanın en az 3 günü yanlarındayım.ve hergün telefonla arıyorum canım babişkom nabıyorsun diyorum çünkü benim ona moral vermekten başka yapabiliceğim hiç bişi yok en ufacık üzülsün sanki hastalığı ilerlicekmiş gibi geliyor ve en kötüsü üşütse ilaç dahi veremiyoruz çünkü bütün ilaçlar karaciğerden geçtiğinden doktor herhangi bi ilaç vermiceksiniz dedi sadece kullandığı kemoterapi. canım babamı çok seviyorum onlar bizim en kıymetlilerimiz sende üzülme inci_tanesi hep şükr et ALLAHA. YÜCE MEVLAM şükrt eden kullarını asla unutmaz acil şifalar diliyorum canım. iyiki varsın KK
arkadaşım. başlıgını görünce kendimi buldum sende. benim babamda çok hasta. adını yazmayacagım kötü hastalık.heryere yayılmışartık. çok iyi baktık ama çaresizisz. benimde babam gözlerimin önünde eriyor. sadece gözleri konuşuyo. dayanamıyorum hastaneye gidince.çaresizlik....... dua edelim neolur.bütün hastalara. hastanede kalınca anlıyo insan yoksa hiççç. yazacak kelime bulamıyorum sıkıntımı . seni anlayan insanlar arıyosun . ama herkes dost olmuyo. kendi kavugunda yaşıyosun herşeyi. ailenede dik durmak zorundasın. gözüne gözüne sokuyolar insanın kötü haberi.yazamıyorum, yazdıkça aglıyorum. Allah'ım şifasını versin cümle hastaların......