Kadının bir adamla ilişkisi var, adam evli ve 5 6 çocuğu var sanırım. Ama evli ve çocuğu olduğu kesin sayısınfan emin değilim.Miras mı? Ne sebebi bu caniliğin?
Programı bende izledim. 5 çocuğu var diye duydum yanlış hatırlamıyorsam. Baba haklı bu durumunda izin vermemekle.Kadının bir adamla ilişkisi var, adam evli ve 5 6 çocuğu var sanırım. Ama evli ve çocuğu olduğu kesin sayısınfan emin değilim.
80 yaşındaki baba karşı çıkıyor kızıyor kadına, kadın da sevgilisi şu mahir olana diyor ki babamı biraz hırpalayın bir yere atın diyor. Sevgilisine onay vermediği için. Adam bu arada hasta zaten onay verse nolur vermese nolur, yürüyemiyor bile doğru düzgün yazık adamcağıza
Olay o değil ki, ne halt ederse etsin 40 yaşında kadın.Programı bende izledim. 5 çocuğu var diye duydum yanlış hatırlamıyorsam. Baba haklı bu durumunda izin vermemekle.
Kadının bir adamla ilişkisi var, adam evli ve 5 6 çocuğu var sanırım. Ama evli ve çocuğu olduğu kesin sayısınfan emin değilim.
80 yaşındaki baba karşı çıkıyor kızıyor kadına, kadın da sevgilisi şu mahir olana diyor ki babamı biraz hırpalayın bir yere atın diyor. Sevgilisine onay vermediği için. Adam bu arada hasta zaten onay verse nolur vermese nolur, yürüyemiyor bile doğru düzgün yazık adamcağıza
Aynen bir kadının bunu demesi ve canlı yayında da evet ben böyle dedim diye soğukkanlılıkla normalmiş gibi itiraf etmesi son nokta.bi kız evladın bu kadar psikopat olabileceği kimin aklına gelir demekki cinsiyeti yok bu işin
ama bu kadın hiç bir zaman mutlu olamaz, mutlulukta getirmez kimseye
Aynen bir kadının bunu demesi ve canlı yayında da evet ben böyle dedim diye soğukkanlılıkla normalmiş gibi itiraf etmesi son nokta.
Kadına 3 5 kez sorular ciddimisin böyle mi dedin diye,inkar etmesini beklediler falan inanamadılar ama kaç kez evet dedi..
evet aynen, kamerada görünüyor adam yürüyemiyor bile doğru düzgünvalla bu kadının hiç bir yerde iki yakası bir araya gelmez bence, insan ihtiyar babasına nasıl bu kadar vicdansız olabilir, eceliyle ölecek zaten bi kaç sene sonra muhtemelen
Doğru canım ama baba işte evladının mUtlu olmasını bekliyor.Torun da bu işin içinde.Olay o değil ki, ne halt ederse etsin 40 yaşında kadın.
80 yaşındaki adamın onay vermemesinden ne olacak ki, öldürmenin oraya atmanın ne mantığı var. Napabilir yani, adam yürüyemiyor bile. Onay vermese nolur verse nolur hastanede yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?