Canlı bombayı tanımanın 10 yolu

Paranoyak olduk iyice. Hadi bugün çıkmazsın dışarı, ama yarın? İş, güç, okul ne olacak?
Birazdan okuduğum şehre giden otobüse binmek için otogara gideceğim. Elimde bir çanta olacak. Birçok insanın da elinde çanta, valiz olacak zaten doğal olarak. Çok kalabalık yerlerde robot gibi yürüyen, bişeyler mırıldanıp duran tipleri fark edebilmek mümkün değil. En mantıklısı herhalde en azından şu günler için mecbur olmadıkça kalabalığa karışmamak, karışıldığı takdirde hızlıca yürüyüp gitmek.

beni şu yazıyı okmaya mecbur bırakandan, geceleri uykumu kaçırandan, güzeller güzeli destina peri parlak ın cesedini gözümün önünden götüremeyenlerden, insanlardan kuşku duymama neden olanların, her gün sabah '' acaba bu akşam eve dönebilecek miyim '' düşüncesini beynime kazıyanlardan, acaba bugün kaç kişinin ocağı söndü, kaç yavru babasız ,kaç kişi eşsiz- evlatsız kaldı diye beni düşünmeye itenlerden ... utanıyorum sizden. ALLAH belanızı versin. umarım bigün yüzünüze tükürme fırsatım olur. umarım ahirette karşıma çıkarsınız. elim yakanızda.

Allah belasini versin her türlü terörrisitin. Kafa kalmadi. Sinir kalmadi. Kocaman ülke eve kapandi. Allah belanizi versin

Istiklal bombacısının fotoğrafını gördünüz mü? Tam bir komşunun efendi,kendi halinde,saygılı oğlu tipi yok mu? Vesikalık fotoğrafından bahsediyorum tabi başka fotoğraf görmedim.

Yolda görsem bombacı demem yahu.ama Allah'ın belası bir pislikmiş. Rabbim fırsat vermesin böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…