Evladını kaybettiğine mi yansın, böyle bir ölümü seçmesine mi, beraberinde onlarca masum insanı götürmesine mi... Her ne kadar kabul etmese de içi yanıyordur babasının da.Bu şekilde ölenin ve öldürenin anne babası olmak da zor.
Allah anne babasına sabır versin.
Daima bir utanç daima bir acı içinde yaşayacaklar.
Evladın da hayırlısını nasip etsin etsin Rabbim.
Kolay değil onlar için de üzülüyorum...Evladını kaybettiğine mi yansın, böyle bir ölümü seçmesine mi, beraberinde onlarca masum insanı götürmesine mi... Her ne kadar kabul etmese de içi yanıyordur babasının da.
Arkadaslar kimse dogarken vatan haini olmuyor. o sekilde yetistiriliyor bir cogu. Beb hic birine uzulmuyorum.Kolay değil onlar için de üzülüyorum...
Üzerlerine bir kara leke yapışıyor ve ölene kadar bununla yaşamak zorunda kalacaklar.
katılıyorum sana rabbim odunların bol eylesinBu pislikleri toprak bile kabul etmeyecek eli kanlı canileri benim vatanımın topraklarına gömmesinler, bu yaratıkları yakıp küllerini lağım çukuruna atmaları gerekiyor...
Amin kardeşim..katılıyorum sana rabbim odunların bol eylesin
Aslinda bela okumamak lazim bela doner dolasir seni bulur ...Bazen sinirden soyluyruz ama Allah katinda sakincali durumlar cnm.Seni toprak bile kabul etmesin insallah niye gommusler ki ustune benzin dokup yaksalarmis allahin belasi
Canim yaa sen olmasan var yaaa...Ateşiniz bol olsun pis mahlukatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?