Saç Rengi ve Saç Boyama Canlı bir kızıl boya öneriniz var mı?

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
KIZLAR BELKİ SİZİN SORUNLARINIZDAN FARKLI AMA SAÇ BÖLÜMÜNDEDE CVP BULAMADIM. BENİM SAÇLARIM BAKIR AMA AÇIK BAKIR RENGİ. DİPLERİMDE 3 CM ÇIKMIŞ DURUMDA VE BEN ELI BİR EVDE SAÇLARIMI GÜZEL CANLI BİR KIZILA BOYAMAK İSTİYORUM. BANA HANGİ BOYAYI TAVSİYE EDERSİNİZ? BOYALI OLAN AÇIK BAKIRI KAPATICAK VE DİPLERİDE AYNI RENK YAPICAK CANLI BİR KIZIL. DAHA ÖNCE DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFENmirmirmirmir

burda insanların ne dertleri var farkındamısın?

o halde bu bölüm niçin açılmış?? kafasına birşey takılmış soruyor..sanki sorusyla ilgili olmayan bir bölümde yazmış gibi sert tepki niye gösteriyorsun anlamadım..sen de sinirini ona buna laf sokmaya çalışarak burda çıkartıyorsun o zaman..

koleston_5_45.jpg

bu rengini çok seviyorum kolestonun.ayrıca buraya yazmıcaksın da nereye yazıcaksın başka? saçma sapan yorumlar yapıp gerginlik çıkarmanın bi anlamı yok.sen de sıkma canını sakın burası yardımlaşmak için var.

Son düzenleme:
nasıl tatlı bi renk kızıl cazibe ölee ya aynı renk olur mu zcaba boyanınca bi de kolestonun yıprattığını duydum ne düşünüyorsunuzCADIARZU.bi soru daha 23 yaşındayım olgun gösterir mi bu renk acaba öğrenciyim olgun durmak istememlaelaelaelaelae

evet ben de baylıyorum bu renge ama kızıl boyamak istemiyorum fazla dikkat çektiği için.kızıl her zaman olgun gösterir ama yakıştırıyorsan kendine bence bu renk harika.sarıları yıpratıyor kolestonun ama kızılları hakkında bişey diyemicem.kahvelerinde böyle bi sorun yok ama.

evet ben de baylıyorum bu renge ama kızıl boyamak istemiyorum fazla dikkat çektiği için.kızıl her zaman olgun gösterir ama yakıştırıyorsan kendine bence bu renk harika.sarıları yıpratıyor kolestonun ama kızılları hakkında bişey diyemicem.kahvelerinde böyle bi sorun yok ama.

evet cnm başka bi başlık altında konuşmuştuk koleston ışıltılı kahveyi tavsiye ettin bana sağol aklımda tutcam bu öneriyizemuszemus ama bi gün kızıkı da denicem mutlaka bana gideceğini düşünüyorum :1hug:

Back