• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canlarımmmmmmmmmm yumurtam çatlamışşşşşşşşşş:)

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
şimdi memorialden geliyorum.solda 18 mm folikül vardı 11. gün,bugün 16. günüm veee yumurtan çatlamış dedi.ben zaten 10,12,14 de ilişki oldu dedim,süper dedi.bugün de 16 son kez olsun dedi tamam dedim.ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyım,belki de olmuştur dedi.çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk:)sadece bişi sorcam,eşimin gelen sıvısı az geliyo gün aşırı olunca,bu acaba içindeki hareketliliği etkiler mi?

Allah hayırlısını nasip etsin, gönlüne gore versin insallah. Sıvının miktarının bı önemi yok bildigim kadarıyla. Sen ona takılma hadi hayırlı olsun :)

şimdi memorialden geliyorum.solda 18 mm folikül vardı 11. gün,bugün 16. günüm veee yumurtan çatlamış dedi.ben zaten 10,12,14 de ilişki oldu dedim,süper dedi.bugün de 16 son kez olsun dedi tamam dedim.ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyım,belki de olmuştur dedi.çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk:)sadece bişi sorcam,eşimin gelen sıvısı az geliyo gün aşırı olunca,bu acaba içindeki hareketliliği etkiler mi?

Masallah canim darisi basima biri 23 biri 21 mm benimkiler ama beni cagirmadi havaam niyeki yaa igne verdi adet olursann gel dedi. Vee ignemi oldum 36 saat sora iliski sonrqa 12 saat sora tekrar iliski dedi. Bekliyorum adet tarihimi. Sen igne oldunmu adet tarihin ne zaman tatlim? Biraz bilgi verir misin?c

Masallah canim darisi basima biri 23 biri 21 mm benimkiler ama beni cagirmadi havaam niyeki yaa igne verdi adet olursann gel dedi. Vee ignemi oldum 36 saat sora iliski sonrqa 12 saat sora tekrar iliski dedi. Bekliyorum adet tarihimi. Sen igne oldunmu adet tarihin ne zaman tatlim? Biraz bilgi verir misin?c

canım bu ay benim kendiliğinden gelişip çatladı.ama geçen ay ben de yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vuruldum,sonunda kist oluşmuştu adetle geçti şükür.eğer ultrason kontrolü istemediyse o zaman sen de 21. gün progesteronuna baktırırsın belki canım.ama ilişki günlerin ve yumurta büyüklüklerin süper.iyi düşün,çok iyi olsun inşallahhhh:)

kızlar ben bu yumurtlama gunlerını anlamıyoum en son agustos 14 te oldum ne zaman catlar neler yapmam lazım nasıl anlkarım

canım 4 aydır adetlerım duzenlı benım normalde bır hafta gecerdı sımdı gun asırı derken

Back