- Emoji Skoru
- 40.494
- Puanlar
- 438
- Konu Sahibi Omur kagan
Resimdeki kızın adı hemde bi kızım olsaydı onunda adı olucaktıResmdeki kizin adimi miray yoksa seninmi cocugun varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimdeki kızın adı hemde bi kızım olsaydı onunda adı olucaktıResmdeki kizin adimi miray yoksa seninmi cocugun varmi

Margarinim Rabbim acil şifalar versin sana sende nazar var bol dua oku =)Senden kacmak isteyen mi var ki :)
Acilden geldim tatlim.
Aksam bakamadim.
Simdi uzandim.
Dinleniyorum. Igne oldum kan verdim . Barsaklarimda kiramp vardi.
Hosgeldin canım etiketleme işini bi yapamadık acil tarafından bi topik olduBen de geldim canlar kimse beni etiketlememiş ama olsun![]()
Hosgeldinnn aşkitoommGeldim bebeğimmm![]()

Geçmiş olsun margammmSenden kacmak isteyen mi var ki :)
Acilden geldim tatlim.
Aksam bakamadim.
Simdi uzandim.
Dinleniyorum. Igne oldum kan verdim . Barsaklarimda kiramp vardi.

İyilik tatliş sen napannKizLarr napann ☺☺

İRkeğimm sonunda göründü:)))Kız Şükriye, konu açıyon neden beni çağırmıyon, saçını başını yolarım seninAllahtan arkidişler etiketlemiş sağolsunlar.
![]()
Şafağımın Kızı Hoşgeldinn:)) Bu kadar kız bir arada olunca olacağı buu:))) Yorum köşesinden bilmem gerek:))) Bizde konular bitmiyorr:))1 güne bu kadar sayfa ne konuştunuz yetişemem ki ben sizee![]()
Sen hiç konuşmaİRkeğimm sonunda göründü:)))

Seni Mıncıklıya Mıncıklıya severimm:))KizLarr napann ☺☺
:))))))Hayırlı olsun konumuz canm
Etiketleyen Kızlar oldu üzerine de ben etiketleme yapmimm dedimm:))))) Oklava bakk:)))))Sen hiç konuşma
Zaten beni etiketlememiş, bir de konuşuyo, pis gözde nolcak![]()
Şafağımın Kızı Hoşgeldinn:)) Bu kadar kız bir arada olunca olacağı buu:))) Yorum köşesinden bilmem gerek:))) Bizde konular bitmiyorr:))