- Emoji Skoru
- 30.076
- Puanlar
- 403
- Konu Sahibi Omur kagan
ben öLemm essek kafamMeyveli yoğurt yidim didim nasıl içem burcumm![]()

kus ta qeL icek Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öLemm essek kafamMeyveli yoğurt yidim didim nasıl içem burcumm![]()

kus ta qeL icek Ama ablam da kk da ve çoookk benziyoruz avatarinda kendi resmi var var etiketleyim de bakiverinMen göreyim meeeeen![]()

Bu Smile a bayıldım :)Sende kat tabii:))) Zamanla tanışırız da:)) Kahveler ve çaylar bizde havada uçuşurr:))) O fasıllarımız da bitmez:))Ben de katıayim ozaman :)))![]()
Ablamla benziyomuyuz bak bakiyim çok benzetirler biziKoyma pancarim sen bana ozeL kaL ☺☺

Sende kat tabii:))) Zamanla tanışırız da:)) Kahveler ve çaylar bizde havada uçuşurr:))) O fasıllarımız da bitmez:))
heheyt sıkılmicam ozamanEvet benn daha güzelimmablan güzelmiş sende bence çok daha güzelsindir @SekerPancari71
kolay gelsin bitanemMüşterim geldi biraz çalışimmm... Öpüyorum sizi..
bence güzelsin kuzum yüreğin gibiEvet benn daha güzelimmdermişimmm
![]()
sağolasın güzelimm sende çok guzelsin
![]()
kuzum senin bebişin cinsiyeti ne acabaKızlar biraz sahilde yürüyüş yapayım yoksa dana yavrusu olacam :)))
Sende mj hamilesin aramızda 2 hafta var :)ablan güzelmiş sende bence çok daha güzelsindir @SekerPancari71
Kızım olacak allah izin verirse senin ki ne :))kuzum senin bebişin cinsiyeti ne acaba![]()
ben öLemm essek kafam![]()
kus ta qeL icek
![]()