• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CANLARIM:))

Benim ailede bir tek kişi kısa o da benim :KK70: ablalarımın ikiside 1,70, abim 1,82 babam 1,75 :KK70: annem desen aynı :KK70: teyzemin kızları aynı ama ben ben böyle :KK70: :KK70: bu durumda çok haklısın kısalar kulübüne gitsek orada da kısa kalırız :KK70:
BENDE DE DURUM AYNI İNANIR MISIN:)

Bende iyiyim çok şükür:))) Havada serin kış geri geldi gibi... Biraz sonra işim olacak onu bekliyorum.... Daha da iyi olacaksın inşallah:))
Allah daha iyi etsin canım benim :) Allah kolaylık versin güzel insan :* ben evde sıcaklıyorum ama dışarısı serin galiba :)

Benim bir erkek arkadaşım var adı Ömürr... Ömür ismi çok güzel.. Kızlarda değil de erkeklere çok yakışıyorr:)) Ömrümm diye seveceksinnn:))
öyle vallah bitanem zaten kızda olsa erkek te olsa ömür verecektim erkek oldu rabbimin izniyle ona nasip oldu:):anneadayı:

Allah daha iyi etsin canım benim :) Allah kolaylık versin güzel insan :* ben evde sıcaklıyorum ama dışarısı serin galiba :)
Senle fazla uzak değiliz onun için dışarısı serinn.. Gerekmedikçe çıkmamak gerek.. Hastalık havası ..

Zaten geceden beri boğazım ağrıyor demek çıksam geçen hasta olucam
vallah git gide havalar tam değişime giriyor sabah kalktığımda sandalatle çıkıyom iş yerinde birden bakıyom yağmuş sel çıkarmışcasına yağıyor sonra öyle kalakalıyorum)::halay::halay:

Back
X