• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CANLARIM:))

Bende 1.61 ama zayif olunca boyum uzun duruyor iri kemikli oldugum icin herhalde)
OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimm :( :( cogunuzu qordm biLiorum pancarim tugbam marqam betsys im i biLiorum da ben sizi de qormek isdiorum 2dk Lik da oLsa kiminLe konustuumu biLmek doLayisiyLa konusurken sifatinizi akLimda tutmak isdiorum

OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimm :KK43: :KK43: cogunuzu qordm biLiorum pancarim tugbam marqam betsys im i biLiorum da ben sizi de qormek isdiorum 2dk Lik da oLsa kiminLe konustuumu biLmek doLayisiyLa konusurken sifatinizi akLimda tutmak isdiorum
VALLAH ÖYLE BENDE İSTİYORUM KUZUM:)

Kız senle ben aynıyız :KK70: kısalar kulübüne katılalım biz :KK70:
:eğlence::eğlence::KK50:KISALAR KULUBÜNDEKİLERDE KESİN BİZDEN UZUN ÇIKARLAR KUZUM VALLAH ALLAHTAN BURANIN KADINLARI FAZLA UZUN DEĞİL BATI TARAFININ KADINLARI HEP UZUN ONLARIN YANINDAN GEÇİNCE KENDİMİ ONLARIN ÇOÇUKLARI GİBİ GÖRÜYORUM BAZEN:):bicak::bicak:

:eğlence::eğlence::KK50:KISALAR KULUBÜNDEKİLERDE KESİN BİZDEN UZUN ÇIKARLAR KUZUM VALLAH ALLAHTAN BURANIN KADINLARI FAZLA UZUN DEĞİL BATI TARAFININ KADINLARI HEP UZUN ONLARIN YANINDAN GEÇİNCE KENDİMİ ONLARIN ÇOÇUKLARI GİBİ GÖRÜYORUM BAZEN:):bicak::bicak:
Benim ailede bir tek kişi kısa o da benim :D ablalarımın ikiside 1,70, abim 1,82 babam 1,75 :D annem desen aynı :D teyzemin kızları aynı ama ben ben böyle :D :D bu durumda çok haklısın kısalar kulübüne gitsek orada da kısa kalırız :D

Çooook enerjiğim sorma cancağızım, halbuki bugün de aynıyım ama iyi olmaya çalışıyorum :) 4 saat bebek saklamanın ardından sizlerle buluştum :KK70: hamd olsun iyiyim canım benim sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür:))) Havada serin kış geri geldi gibi... Biraz sonra işim olacak onu bekliyorum.... Daha da iyi olacaksın inşallah:))

Back
X