canlarım önerilerinize acil ihtiyacım varr

Daha öncede cevap yamıştım ama hıghgloss için tekrar yazayım kirada otururken mutfağımın dolapları azdı bende kendim marangoza altı dolap üstü açılır kapanır masa şeklinde birşey:)) yaptırmak istedim çizdim verdim marangozoda sadece oturduğum evdeki mutfak dolaplarının deseninden olsun dedim oda bu malzemeden çalışmış çok iyi olduğunu söyledi biraz pahalıya geldi açıkçası ben idareten istemiştim ama şöle söyleyim evet gerçekten parmak izi yapıyor ben dolaba sadece kuru erzak koymuştum yani çok kullanılır değildi ama yinede parmak izi yaptı ve temizliğide kolay değil kolay kolay çıkmıyor o parmak izleri ama sağlamlığına garanti veririm marangoz gözümün önünde anahtarla çizdi bişiy olmadı.(Tabi az bastırmışta olabilir :):17:

banyo için duşa kabin önermem. ben eşmin aklına uymadım acele ettim yaptırdım. bin pişmanım. daracık. temizlemesi zor. keşke küvet yaptıraydım. dolaplardada seçenek çok şimdi. herkez mor krem yaptırıyo bende herkezde olanı sevmiyom değişik yaptır bence. akrilik olanlar var çok güzel. parmak izi falan olmuyo .

Son düzenleme:
1-) mutfak rengi gönlüne gözüne hoş gelen olmalı en çok vakit geçirceğin yerlerden biri ohh be dediğin kadar sevdiğin birşey olmalıki hepsi lekeleniyor sonuçta silmesi bile sana zevk versin aslında demek istediğim az leke tutar diye seçtiğin renk seni mutlu etmeyebilir az da olsa lekesini silmek bile çile olabilir sırf içine sinmeyen bir mutfak olduğundan bence en önemlisi gönlünden geçen renk

çift evye kullanmadım ama kullananlar memnun tabi mutfağının boyuna göre deiğişir küçük tezgah olacaksa yer kazanman daha önemli oluyor

2- cam tavsiye etmediler bana kırılması halinde tehlikeli sonuçlar olur kırılması kolaydır daha maliyetlidir gibi o yüzden mika mı ne görünümü cam gibi ondan yaptırdım sabun lekeleri su izi buhar izi kireç hepsi oluyor her duştan sonra kurulamam gerekiyor

duş teknesini eski evimde 10 yıl kullandım nerdeyse ne koku yaptı ne kırıldı kullanımla alakalı sanırım

3-mutfakta kolidorda parke ve ben memnunum sakarımdır sürekli birşeyler dökerim temizliği sıcak oluşu duruşu bence kullanışlı ve fayanstan daha iyi parke yani memnunum parkeden

evet kirilmasi kolay oluyor..

Merhaba..
Diğerleri için birşey diyemiycem ama duşakabini düz cam yaptırmayın benim düz cam ve sürekli su lekesi oluyor.Hiç kullanışlı değil:43:

Slm bende banyomu yaptırma aşamasındayım.Banyom fazla büyük olmadıgı için şeffaf yaptırmayı düşünüyorum ancak tüm gün sitedeki yorumları okuyup kafam karıştı. temizliğinin zor olmasından yana :(( bi ablam kullanıyor ve banyondan çıkarken basçek midir nedir onunla sıyırınca hiç bişi kalmıyo, zor değil temziliği demişti. bende tam karar vermiştim ki yeniden kafam karıştı. kullananlardan ve fikir vermek isteyenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Slm bende banyomu yaptırma aşamasındayım.Banyom fazla büyük olmadıgı için şeffaf yaptırmayı düşünüyorum ancak tüm gün sitedeki yorumları okuyup kafam karıştı. temizliğinin zor olmasından yana :(( bi ablam kullanıyor ve banyondan çıkarken basçek midir nedir onunla sıyırınca hiç bişi kalmıyo, zor değil temziliği demişti. bende tam karar vermiştim ki yeniden kafam karıştı. kullananlardan ve fikir vermek isteyenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...

canım her banyodan sonra uygularım diyorsan problem yok. cifleyince de çıkıyo zaten. Ama sürekli onunla uğraşmak mesele. Benim eşim hergun duş alıyor sürekli arkasından temizleyemiyorum malesef:(
Başta ablanın dediği gibi cam silerken de kullanılan silecek kullandım ama sürekli o da kullanılmıyor benım banyomda çok kücük oyle olunca dustan sonra da sıcakta ıyıce bunalıyosun. Bide kaç parça olduğuna bağlı. Benım parca parça camları zahmetli.. sana tavsiyem yaptıracaksan genıs camlı az parçalılardan yaptır daha kolay sılınır.

canım her banyodan sonra uygularım diyorsan problem yok. Cifleyince de çıkıyo zaten. Ama sürekli onunla uğraşmak mesele. Benim eşim hergun duş alıyor sürekli arkasından temizleyemiyorum malesef:(
başta ablanın dediği gibi cam silerken de kullanılan silecek kullandım ama sürekli o da kullanılmıyor benım banyomda çok kücük oyle olunca dustan sonra da sıcakta ıyıce bunalıyosun. Bide kaç parça olduğuna bağlı. Benım parca parça camları zahmetli.. Sana tavsiyem yaptıracaksan genıs camlı az parçalılardan yaptır daha kolay sılınır.

teşekkür ederim...:16:

canlarım merhaba
evimiz yapılıyor ve sizlerden bir kaç öneri almak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
1- mutfak dolap kapakları rengi nasıl olmalı, mutfakçıya gittim mdf üzeri parlak kaplama olacak. acaba tek renkmi kullanayım yoksa desenlimi , birde alt kapakları koyu renk kullanırsam su lekesi ve el izi olacağını söylediler, ama gezdiğim bir kaç mutfakçıda alt kapaklar koyu idi ve güzel duruyordu kafam karıştı. birde renk olarak abanoz güzel olurmu sizce. yoksa alta kapaklar bordo üst kapaklar beyaz nasıl olur acaba. mutfak tezgahı çft evyeli kullanışlı olıyor mu birde. :15:

2- banyoda duşakabin için cam yaptıracaktım ama kullanışlı oluyormu .temizlemesi kolay oluyormu birde düz mü yoksa buzlu mu tavsiye edersiniz.duşakabinde bu alttaki beyaz duş teknesi koku yapıyor zamanla kırılıyor dediler doğru mu sizce fayans üzerine yaptır dediler sizce ne yapayım.
:53:
3- koridor ve mutfakta parke nasıl oluyor acaba kullanışlı oluyormu özellikle mutfak ıslak zemin olduğu için kullanışlı olur mu, :44::3::16:

teşekkür ederim şimdiden çokkk muck
merhaba, öncelikle kolay gelsin diyorum, umarım içinize sinen zevkle kullanacağınız seçimler yaparsınız.
Öncelikle mutfak kapaklarında abanozu hiç tavsiye etmem, bana göre çok göz yoruyor. salon mobilyalrımın küçük parçaları abanoz inan o kadar kaliteli diye almamıza rağmen güneş nedeniyle solmalar var üstelik kapalı mekan salonda kullanılıyor. Bordo beyaz iyi bir tercih yada beyazla kombinlenen başka renkerde seçebilirsin. çift evye kesinlikle çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim.
2- Ana banyomda buzlu cam, ebeveyn banyomda ise şefffaf cam duşakabinim var. her ikisindende çok memnunum. Eğer içi görünmesin dersen mutlaka kumlama kullan. İçi görüsün istersen temizlik açısından ikiside aynı. Ben cifle temizliyorum duşakabnci öenrmişti birde sirkeyle sil demişti henüz sirke yapmadım ciflemek kolayıma geliyor ve pırıl pırıl oluyor, çizmiyor hiç. Duş teknemde fayans üzerine yapıldı.
3- Koridorda parke iyi fikir ancak mutfak ıslak zemin olduğundan ekstra durumlar için kullanışlı olmayabilir. örn geçen gün lavabom taştı yerer sırılsıklamdı aldım elime bir havlu fayansları kuruladım kurtuldum, ama parke olsaydı yanmıştık :)

Back
X