canım güzel elbise,iyi günler de kullan.
rengi füme gördüğüm kadarıyla,çorapların desenli allta siyah çizme.oldukça sade bir seçim olur.
boynuna içinde füme ve canlı renklerin olduğu şık bir fularla hem aksesuar yapıp zenginleştirirsin,hem de kemiklerini kamufle edebilirsin bence:jeyyar:
bence fular tak cnm :)) hem kalın hem daha farklı bir hava katar
canım üzülme ya illa birşeylerle kombin yapılır,şimdi aldın senin oldu ya elbise hevesin kaçmıştır,bende de olur.Bi hevesle alıp neyle kullanacağımı şaşırırım,sonra epey durduktan sonra güzel şeyler çıkar ortaya.çizmen siyah olduğu için çorabının desenli ya da düz olması çok da önemli değil bana kalırsa.
Fular olur,şöyle füme-pembe karışık ya da füme siyah falan
şal kapatır olmaz bence
tam kemiklerinin üzerinde kalan çok uzun olmayan bi kolye olabilir
üzerine yine uzun bir hırkayla hoş durur.
aklıma geldikçe yazarım yinekaydirigubbakcemile5
Kemiklerini neden saklamak istiyorsunki canim? Bence altina dantelli atlen giysen hafifcene ustunden cikarikpta hos durur, kemikleri bosver :)
Bence de kapatmalısın kemikleri cnm çünkü zayıfsın kemikler çok belirgin. Elbisenin açık yeri orası direk oraya bakılıyor sen de hoşnut değilsin kapatırsan daha hoş dururopuyorumnanaktan
Fıstıkım aslında çok zayıf değilim basenler fazlasıyla var ama çok orantısız dağılıyor kilolarım üst sıfır beden belimde dahil ama alt ah ah mafoldumben Bacaklarımda kalın değil ne varsa bel ile diz arasında var basenlerimden nefret ediyoruuuuuuum :çok üzgünüm:
Fıstıklar sizin zevkinize sonuna kadar güveniyorum o yüzden ne olur bana fikir verin Bugün altta resmini paylaştığım elbiseyi aldım ama ne kadar doğru birşey yaptım emin değilim elbise göğüsten bollaşıyor .. Şimdi bu elbisenin boynu baya açık olduğu için şu kemiklerimi kamufule etmem gerekli yani ben boynum için nasıl bir aksesuar kullanayım ne olur bana akıl verin :bbo:
Çorap olarak Pentinin aşağıda resmi olan çorabını giymeyi düşünüyorum ayakkabıda siyah diz altı çizme giyeceğim onun fotosunu çekmedim ama eğer isterseniz onuda çekerim ne olur şu elbiseyi nasıl kullanabileceğim hakkında bana fikir verin senağlama
http://img215.imageshack.us/img215/7052/cimg0242.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?