- Konu Sahibi Lavanta1987
-
Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn
Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn
bende su an 5 bucuk haftalık hamıleyım ama bende hıcbırısı olmadı ama oyle dusunuyosan hıssedıyosundur ben bırıncı hamılelıgımı 10 gun once hıssettım bılmıyorum aslında bu tur seyler kısıden kısıye degısır herkesin hamileliği baskadır .
tatlım inş. hamilesindir. Adetinde geçmişslm arkadaşlar ben kasım ayında aşılama olmuştum tutmadıaralıkta dktora tekrar gittiğimde kullandığım ilaçlara bağlı kist olduğunu söyledi tabi bn umudumu kestim ama bu ayda adetim 2 gün gecikti ve dün gece baş dönmesi bulantı göz kararması ve ateş basması oldu acaba bi umut hamile olma ihtimalim varmı ?? hala ara ara ateş basması ve bulantım oluo lütfen cevap verin:18:
Ben çok sık idrar çıkmaya başladığımda anlamıştım hamile olduğumu
sendeki belirtilerin bir coğu bendede var.en cokda karnımın altında değişik bi şişkinlik var oda az bulantı yapıyo bende en cok ruh hali değişikliği var. bugün bat. ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı 2çizgi gebelik testi yaptım negatiff
sendeki belirtilerin bir coğu bendede var.en cokda karnımın altında değişik bi şişkinlik var oda az bulantı yapıyo bende en cok ruh hali değişikliği var. bugün bat. ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı 2çizgi gebelik testi yaptım negatiff
hamilelik geçirenler ya da şu an hamile olan arkadaşlarım bir şey soracağım; acaba göbeğinizin hemen arka tarafında böyle ara sıra yumruk yemiş gibi hissettiğiniz oldu mu? Ya daaaa pıt pıt attığını duydunuz muuuuu???? adetime 1 gün kaldı ateş basıyorrrr ve az önce dediğim bu hisleri yaşıyorum:)))
ay inş. canım yaa benimde batım yarın kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için:))))Benim öyle yumruk yemiş gibi falan değildi.iğne hatta şiş batar gibi ağrılarım oluyordu.dik durmakta bile zorlanıyordum.bir de çok fazla gazım olmuştu.bat günümde yaptığım testte yalnızca benim görebildiğimhayali 2.çizgiyi görmüştüm.bi kaç gün bekleyip kan testiyle öğrendim.rabbim sana da nasip etsin inşallah..
bende koku hassasiyeti oldu iki gebeliğimde de
temiz bulaşık makinesi bile kokuyordu
göğüs hassasiyeti genelde adet öncesi olur ama ikinci gebeliğimde son üç adetimde olmamıştı
hamileyken oldu bir de çok halsizlik uyku hali oldu
bu gebeliğimde sol kasığımda sızlama oluyor
inşallah alllah tez zamanda bebeğini kucağına almanı nasip eder
hep dua ederim allahım isteyen herkese versin hiç aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?