Canlarım hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdiiiiii???????

Lavanta1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
109
8
68
Edirne
Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn

bende su an 5 bucuk haftalık hamıleyım ama bende hıcbırısı olmadı ama oyle dusunuyosan hıssedıyosundur ben bırıncı hamılelıgımı 10 gun once hıssettım bılmıyorum aslında bu tur seyler kısıden kısıye degısır herkesin hamileliği baskadır .

slm arkadaşlar ben kasım ayında aşılama olmuştum tutmadı aralıkta dktora tekrar gittiğimde kullandığım ilaçlara bağlı kist olduğunu söyledi tabi bn umudumu kestim ama bu ayda adetim 2 gün gecikti ve dün gece baş dönmesi bulantı göz kararması ve ateş basması oldu acaba bi umut hamile olma ihtimalim varmı ?? hala ara ara ateş basması ve bulantım oluo lütfen cevap verin:18:

canım inşallah hissettiğin gibi olur herşey .. ben bunların hiç birini yaşamadım birden oldu herşey zaten kişiden kişiyede farklılık gösteriyor allah gönlüne göre versin en kısa zamanda

Kızlar ben merakımdan adet günüme kadar 8-9 test yaptım hepsi negatif çıktı taaa ki adet günüme kadar adet günümde silik çizgiyi gördüm.Bnemim sadece normalde olmayan kabızlığım vardı başkada hiçbir belirtim olmadı ve hiç midem bulanmadı.

sendeki belirtilerin bir coğu bendede var.en cokda karnımın altında değişik bi şişkinlik var oda az bulantı yapıyo bende en cok ruh hali değişikliği var. bugün bat. ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı 2çizgi gebelik testi yaptım negatiff

Teşekkür ederim canım.Hamilelik tabii ki kişiden kişiye değişiyor. Ama işte merak ettim:)))

tatlım inş. hamilesindir. Adetinde geçmiş
bir test alıp yap bir an önce .

Ben de bugün sabah bulantıyla uyandım bir de bir an önce eve gidip uyuyayım dedim eve gelincede hemen yattım sürekli yatmak istiyorum:))

Bu arada idrar testlerinde çıkmıyor bazıları o yüzden hayal kırıklığı yaşama hemen arkadaşım. Burada hamile olan bi arkadaşımın kan testinde bile çıkmamış daha sonra 15 gün sonraidrar testi yapmış yine yok ama sonra doktor tekrarlamış kan testini ancak o zaman belli olmuş. Bu arada daha geçenlerde kardeşinin de öyle oldu yani hamilelik bazılarında hemen belli olmuyor.

ben cok yemek yıyordum ne oldu sasırmıstım ama hamılelık aklımdan bıle gecmemıstı .

Sonrası zaten malum mıde bulantılarından yemek bıle yıyemedım

hamilelik geçirenler ya da şu an hamile olan arkadaşlarım bir şey soracağım; acaba göbeğinizin hemen arka tarafında böyle ara sıra yumruk yemiş gibi hissettiğiniz oldu mu? Ya daaaa pıt pıt attığını duydunuz muuuuu???? adetime 1 gün kaldı ateş basıyorrrr ve az önce dediğim bu hisleri yaşıyorum:)))

Canlarım rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin. Yasin okudum hepimiz için dua ettim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Tüm bebiş isteyenlerin sağlıklı, hayırlı bebişi olsun inşaallahhh

Benim öyle yumruk yemiş gibi falan değildi.iğne hatta şiş batar gibi ağrılarım oluyordu.dik durmakta bile zorlanıyordum.bir de çok fazla gazım olmuştu.bat günümde yaptığım testte yalnızca benim görebildiğim hayali 2.çizgiyi görmüştüm.bi kaç gün bekleyip kan testiyle öğrendim.rabbim sana da nasip etsin inşallah..

bende koku hassasiyeti oldu iki gebeliğimde de
temiz bulaşık makinesi bile kokuyordu
göğüs hassasiyeti genelde adet öncesi olur ama ikinci gebeliğimde son üç adetimde olmamıştı
hamileyken oldu bir de çok halsizlik uyku hali oldu
bu gebeliğimde sol kasığımda sızlama oluyor

inşallah alllah tez zamanda bebeğini kucağına almanı nasip eder
hep dua ederim allahım isteyen herkese versin hiç aratmasın

ay inş. canım yaa benimde batım yarın kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için:))))

Amin canim isteyen herkese nasip etsin rabbim halsizlik bende de var ins.Yarin adet olmam da ggüzel haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…