Canım hıc üzme kendini sperm var çoğalan bilir de olmasa tüp bebek aşılama olabilir benim eşim azosperm yani sıfır sperm ameliyatla bile bulunamadı eşini motive et umutlu olunkızlar bugun benimde bir derdim var.. gebe kalamiyordum ve sonunda doktora gittik bende bir sorun cikmadi fakat esimde 15 olmasi gereken sperm konsantrasyonu 5; olarak cikti ve totel sperm sayisi 30.....
hareketlilikte sorun yok ama bu degerler dusuk cikti... doktor dusuk dedi baska bilgi vermedi esimk cagirdi...
esim yarin gidicek ama ben sabahtan beri arastirmaktan kafayi yicem neolur bisey deyin..
bu degerler kotumu cokmu kotu Allaha bin sukurki tedavisi olan bi sorun ama bgun baya uzdu bu konu beni yoneticelerden rica ediyorum konum bir sure tasinmasin lutfen..
saol canim insallah sizede Allah sifa verir.. simdi care yok Allahin takdiri bu ama uzulmemek elde deil..Canım hıc üzme kendini sperm var çoğalan bilir de olmasa tüp bebek aşılama olabilir benim eşim azosperm yani sıfır sperm ameliyatla bile bulunamadı eşini motive et umutlu olun
Amin moral önemli canım allah gönlünüzce göre versinsaol canim insallah sizede Allah sifa verir.. simdi care yok Allahin takdiri bu ama uzulmemek elde deil..
kızlar bugun benimde bir derdim var.. gebe kalamiyordum ve sonunda doktora gittik bende bir sorun cikmadi fakat esimde 15 olmasi gereken sperm konsantrasyonu 5; olarak cikti ve totel sperm sayisi 30.....
hareketlilikte sorun yok ama bu degerler dusuk cikti... doktor dusuk dedi baska bilgi vermedi esimk cagirdi...
esim yarin gidicek ama ben sabahtan beri arastirmaktan kafayi yicem neolur bisey deyin..
bu degerler kotumu cokmu kotu Allaha bin sukurki tedavisi olan bi sorun ama bgun baya uzdu bu konu beni yoneticelerden rica ediyorum konum bir sure tasinmasin lutfen..
canim sperm konsantrasyonu 5Anlayamadım benim eşiminde sperm testinde de 14 milyon çıktı sizde ki sonuç ne çıktı 5 derken?
normalde 40 milyon olması gerekior en az canım. ama hiç üzülme hemen keçiboynuzu pekmezi özü falan yedir. ben her akşam havu suyu içirdim 2 ay snra hamıle kaldım ama bebegm öldü şmdi gene deniyorumkızlar bugun benimde bir derdim var.. gebe kalamiyordum ve sonunda doktora gittik bende bir sorun cikmadi fakat esimde 15 olmasi gereken sperm konsantrasyonu 5; olarak cikti ve totel sperm sayisi 30.....
canım benim 14 aydır olmuyor.eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.keçiboynuzu kuru bizde işe yaramadı ama siz faydasını gorursunuz inşaallah.kizlar keci boynuzu kurune baslicaz iste inslalah iyi gelir
Bizde keçiboynuzu kürünü 3 ay uyguladık hiçbir fark olmadı, havuç kürünün çok fayda ettiğine inanıyorum. Denedik ve diğer ilaçlarla beraber sonuç aldık. Darısı başınıza inşallah.canım benim 14 aydır olmuyor.eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.keçiboynuzu kuru bizde işe yaramadı ama siz faydasını gorursunuz inşaallah.
dr ilac yazmazsa kendin vitamin ilacları alabilirsin.proxeed plus,evicap gibi.
drlar cogu kez bu konuda tedaviden yana degil direkt sana para gozuyle bakıyorlar hemen tup bebek deyip gecistiriyorlar.