Erkek İnfertilitesi canlarim eşim ve hamile kalamamam

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
kızlar bugun benimde bir derdim var.. gebe kalamiyordum ve sonunda doktora gittik bende bir sorun cikmadi fakat esimde 15 olmasi gereken sperm konsantrasyonu 5; olarak cikti ve totel sperm sayisi 30.....
hareketlilikte sorun yok ama bu degerler dusuk cikti... doktor dusuk dedi baska bilgi vermedi esimk cagirdi...
esim yarin gidicek ama ben sabahtan beri arastirmaktan kafayi yicem neolur bisey deyin..
bu degerler kotumu cokmu kotu Allaha bin sukurki tedavisi olan bi sorun ama bgun baya uzdu bu konu beni yoneticelerden rica ediyorum konum bir sure tasinmasin lutfen..

Canım hıc üzme kendini sperm var çoğalan bilir de olmasa tüp bebek aşılama olabilir benim eşim azosperm yani sıfır sperm ameliyatla bile bulunamadı eşini motive et umutlu olun

Canım hıc üzme kendini sperm var çoğalan bilir de olmasa tüp bebek aşılama olabilir benim eşim azosperm yani sıfır sperm ameliyatla bile bulunamadı eşini motive et umutlu olun
saol canim insallah sizede Allah sifa verir.. simdi care yok Allahin takdiri bu ama uzulmemek elde deil..

Anlayamadım benim eşiminde sperm testinde de 14 milyon çıktı sizde ki sonuç ne çıktı 5 derken?

Merhabalar.. İyi bir üroloji doktoru ile görüşün derim.. o gerekli testleri ve muayeneyi yapacaktır.. Ben 5,5 yıllık evliyim. İlk doktora gidişimizi hiç unutmuyorum.. Benim tek tüp kapalı.. Eşimden tahlil istediler.. Kağıtta sayıya dair bişey yoktu.. YAzan aynen şu: Nadiren 1 adet titrek sperm görüldü !!! Dr bize direk tüp bebek dedi. Tabi biz afalladık ne tüpü diye.. Sonradan o doktor senin bu doktor benim araştırdık.. Eşim aktardan bi karışım aldı bi süre onu kullandı.. Özellikle keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içti.. ameliyat bile oldu ama varikosel çıkmadı.. vücut üretmiyo dendi.. Bir aşılama yaptırdık tutmadı. Sonra tüp yaptırdık.. Her sahaba 5-6 sperm çıkmıştı.. Rabbime binlerce şükür ilk denememde hamile kaldım.. Hemen moralinizi bozmayın.. Eşin sigara içiyorsa bıraksın.. Düzenli bir beslenme programı uygulayın ve iyi bir ürolog ile görüşün derim.. Allah yardımcınız olsun..

eşimde sigara alkol yok canim duzenli beslenen birisi iste keci boynuzu kurune baslicaz ins. arttiririz Allah buyuktur ve dedigin gbi onumuz hafta bir uroloji doktoruna gidicez

normalde 40 milyon olması gerekior en az canım. ama hiç üzülme hemen keçiboynuzu pekmezi özü falan yedir. ben her akşam havu suyu içirdim 2 ay snra hamıle kaldım ama bebegm öldü şmdi gene deniyorum

Sayilarinizi bilmem ama hareketli sperm olmasi guzel. Tedaviye basladiginizda buyuk olcude isinizi kolaylastirir.

kizlar keci boynuzu kurune baslicaz iste inslalah iyi gelir
canım benim 14 aydır olmuyor.eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.keçiboynuzu kuru bizde işe yaramadı ama siz faydasını gorursunuz inşaallah.
dr ilac yazmazsa kendin vitamin ilacları alabilirsin.proxeed plus,evicap gibi.
drlar cogu kez bu konuda tedaviden yana degil direkt sana para gozuyle bakıyorlar hemen tup bebek deyip gecistiriyorlar.

Bizde keçiboynuzu kürünü 3 ay uyguladık hiçbir fark olmadı, havuç kürünün çok fayda ettiğine inanıyorum. Denedik ve diğer ilaçlarla beraber sonuç aldık. Darısı başınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…