kızlar malum yaz geldi herkes bronzlaşma tatil telaşına düştü tamam anladık beyaz tenliler ilk zamanlar koruma faktörlü yağlar kullansın peki ama bu kullandığımızbu bronzlaştırıcı yağlara aldığımız 20 30 faktörlü koruma karıştırsak kızarmadan bronzlaşabilirmiyiz yada deneyen varmı ilk koruma yapıp üstüne bronzlaştırıcısını uygulayan ?
bilmiyorum canım ama kakao kremleri var carrefour da kozmetik bölümünde görmüştüm normal el kremi gibi ambalajı, ama kakaolu bronzlaştırıcı, aynısının havuçlusu da var çok güzel kokusu var ve bronzlaştırıyor tavsiye ederim :)
Tatlım yıllardır 'bu yaz o tehlikeli güneşin altında malak gibi yatmiycam' diye kendi kendime söz verip yanık hatunları görünce de niyeti bozan biri olarak denemediğim koruyucu ürün kalmadı; ama istisnasız hepsinde muhakkak kızardım. Ben de o kırmızı ıstakoz durumundan nefret ediyorum; ama asla önüne geçemedim. Sadece akşam davete falan gideceksem otobronzant'lardan kullanarak bir kaç saatte daha az kırmızı oluyorum, bronz görüntüyü arttırıp kırmızılığı dengeliyor en azından!