- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi aysenazz0606
-
bu ilacı kullananları hiç anlamıyorum . Doktor bana da yazmak istedi kati bir ifade ile kabul etmedim . Birçok Avr. ülkesinde yasaklanmış bir ilaç . Bizde ise doktorun kendi başına bu ilacı yazmak gibi bir yetkisi yok . İleride olabilecek komplikasyonda senin imzan olduğu için doktor sorumluluk kabul etmiyor . Ve yan etkileri sana verdiği o uyduruk broşürde tam anlamıyla yazmıyor ... Bu ilacı kullandığın her ay diyetisyene gitmeli . Sürekli böbrek ve karaciğerini kontrol ettirmelisin . Ve yine her ay kan tahlili yaptırmalısın . Ha bunları yapmakta çok bir çözüm değil çünkü ileriyi çok fazla etkiliyor .
21 yaşındayım, düğünümüzede az bir süre kaldı ve yaklaşık 7 yıldır sevgilim. Ne bileyim böyle bir şey olacağını gerçekten bilmiyordum. Pişman olduk emin olEğri oturup doğru konuşalım arkadaşım madem yaptığın şeyin sonuçlarından korkuyorsan yapmoyacaksın medeniyet anlayışımız almış başını gidiyor yaşın küçük belli ki 4 gün sonra ayrılınca bekaretimi verdim dersn....
Stresten regl olmuyorsunuz bence hamile kalmak o kadar kolay degil.Hormon dengesi, ovulasyon durumu, pH gibi pek cok etken var.Oyle bir yolla spermin yumurtaya ulaşacağını sanmiyorum.Siz yine de idrar testine guvenmiyorsaniz kan testi yaptırın kesin sonuc alırsınız:)
25 30 yıllıl insanlar ayrılıyor 7 yıla güvenme çocukluk zamanı çoğu dönem çok pişman olursun neler okuduk burda21 yaşındayım, düğünümüzede az bir süre kaldı ve yaklaşık 7 yıldır sevgilim. Ne bileyim böyle bir şey olacağını gerçekten bilmiyordum. Pişman olduk emin ol
kalınabilir o sıvı sperm içerebilir. hatta bu yüzden geri çekilme çok güvensizdir ama siz ilişkiye girmemişsiniz ki
Benim annemin idrarda cıkmamıstı , aslında prezervatifle korunurken 1 dk korunmamıs oldugu icin gebelikten şüpheleniyorum hersey olabilir :) hayırlısı diyelim artık hamileysende evlenirsinArkadaşlarım 10 ekimde nişanlımla sürtünme ile ilişki yaşamıştık ve gayet masum bişeydi, (sperm yoktu ama prostat sıvısı bulaştı) sanırım 10 saniye bile sürmemiştir. hatta ondan 1 gün sonrada adet olmam gerekiyordu. en son adetimi 13 eylülde oldum ve o günden bugüne hiç adet olmadım. Evleneceğiz tamam ama ben şimdiden hamile kalmak istemem tahmin edersiniz ki. ilişkiden 12 gün sonra sadece 2 damla kop koyu kırmızı kan gördüm başkada kanamam olmadı. ilişkiden 15 gün ve 25 gün sonra idrar testi yaptım ama ikiside negatifti son 1 ayda cidden hayatımda yaşamadığım korkuyu ve stresi yaşadım o sürtünmeden beri adetim bu yüzden de gecikmiş olabilir mi ? hamile olabilir miyim siz ihtimal veriyor musunuz
Roccautane kullanıyorum doktoruma gittim kullandığım dönemde adet düzensizliğimin olacağını söyledi fakat 2 ay adet olamam çok uzun değil mi ?
cevaplarınız için çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizin olması dileği ile...
tabiki çok haklısınız, bunun bi hata olduğunu kabul ediyorum fakat onu düşünmek için biraz geç kaldım25 30 yıllıl insanlar ayrılıyor 7 yıla güvenme çocukluk zamanı çoğu dönem çok pişman olursun neler okuduk burda
2 ay bile atlar :) kan testi yaptir soru isaretlerinden kurtulstresten 1 ay regl atlar mı ya o konuda takılıyorum ve içimi rahatlatamıyorum
yeni kayıt oldum tam olarak kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayınAyrıca konun taşınacak yanlıs yerde acmıssınMune
maalesef olabileceği konuşuluyor internetteYok beeee olmaz Bi şey korkma
Yok canım ne kusuru şimdi konunun tasınır orada daha fazla yorum alırsın tabi yargılanmaya hazır ol cünkü seni yermek icin bekleyen bir dolu kk kadınları var :)yeni kayıt oldum tam olarak kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın
evet sanırım öyle olacak fakat durumumu öğrenmek zorundayım ve onlarada katlanacağım sanırım (haklı olduklarını söylemek zorundayım)Yok canım ne kusuru şimdi konunun tasınır orada daha fazla yorum alırsın tabi yargılanmaya hazır ol cünkü seni yermek icin bekleyen bir dolu kk kadınları var :)
2
aydır adet olmamasına mı takıldın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?