• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım bi yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var...

ilham_perisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
483
2
118
merhabalar ben bu sene özel yetenek sınavına giricem konservatuvar müzik bölümüne...aynı zamandada aöf bölümlerinden bu sene açılacak olan edebiyatı yazmak istiyorum.bu sene konservatuvarı kazansamda kazanmasamda yazmayı istiyorum yani.yetenek sınavıma bir etkisi olmaz değilmii kafam karıştı biraz işimi sağlama alayımda :) çünkü sınavda öss puanında baz alıyorlarmış.şimdiden teşekkürleryerimseniben

merhabalar ben bu sene özel yetenek sınavına giricem konservatuvar müzik bölümüne...aynı zamandada aöf bölümlerinden bu sene açılacak olan edebiyatı yazmak istiyorum.bu sene konservatuvarı kazansamda kazanmasamda yazmayı istiyorum yani.yetenek sınavıma bir etkisi olmaz değilmii kafam karıştı biraz işimi sağlama alayımda :) çünkü sınavda öss puanında baz alıyorlarmış.şimdiden teşekkürleryerimseniben

Açıköğretimin hiçbir üniversiteye etkisi yok yani aynı anda hem örgün öğretim okuyup hemde açıköğretimi okuyabilirsin yetenek sınavınada bir etkisi yok içini ferah tut sen gir yetenek sınavına kazanırsan konservatuarı okursun kazanamazsan hiç olmazsa açıkta kalmamış olursun.Açık öğretimin tek kötü yani harçlar fazla...Kolay gelsin...

Back