• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama canlarım bi bakıverin

ben de sarı arıyorum canım senin dediğin renk güzelmiş.ben loreal koyu sarı dore düşünmüştüm ama kararsızım

12.0 koleston aldım ama saçımı yeni boyadığım için henüz kullanmadım .saçımın ucuna bir tutam denedim bayağı güzel bir renk bende açık sarı isteğim için almıştım.

bende merak ettim alt zemine bağlı, saçınız ne renk eğer açık tonlardaysa gayet güzel tutuyor ama koyu tonlarda ise malesef kahve tonlarında oluyor.

saçım şu an açık sarı dipleri geldi komple boyamayı dşünüyodumbu renge kendi ana rengi küllü kumral tutarmı acaba birileri yardımetse artık lüttttttttttttttttttttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumben

canım benimde saçlarım röfleliydi diplerim gelmişti
palettenin 10/1 açık küllü sarısını kullandığım halde diplerim turunculaştı
ben 12/0 ye pek güvenemem küllü tonları olmadığı için turuncu olabilir
şimdi mahvoldu saçlarım nasıl düzelcek bilmem
o yüzden dikkatli ol
mutlaka biyerinde dene ve sonuca göre uygula

saçım şu an açık sarı dipleri geldi komple boyamayı dşünüyodumbu renge kendi ana rengi küllü kumral tutarmı acaba birileri yardımetse artık lüttttttttttttttttttttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumben

canım bence sen bu dediğin rengi denemelisin. Çünkü sanırsam piyasadaki en açık sarı bu şu anda.
birde içindeki sıvıyı 2 tane kullanman gerek ki daha güzel açılsın.oksidasyon sıvısını açıktan bir tane daha alabilirsin.ben öyle yapıyordum ve güzel sonuç alıyordum ama kolestonu henüz denemedim. hastalığımı atlatır atlatmaz bende bu renge boyuyacamkaydirigubbakcemile5

cnm daha önce gördüğüm bi paylaşım vardı burdan bir arkadaş açık sarı dip boyasını kendisi yapmış ve de nasıl yaptığını anlatmıştı..bi bak istersen
(RESİMLİ)Dip Boya mı Kendim Yaptım çok ta Güzel oLDU !!! - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Back