canlarim bi bakar misiniz ?

benimde hiçbir şikayetim olmamıştı ilk başlarda..Mide bulantım 3. aydan sonra başladı..doğum yaptığım güne kadar devam etti..umarım sende de böyle olmaz :/

İnsallah canim olmaz ya doktorum sordu mide bulantin var mi diye yok dedim dun o zamn haftaya baslar dedi

Hadi hayırlısı, ne güzel kesesini gördün bebişkonun :) Şimdiiii madem doktora gittin, sana sorular sorma zamanı geldi...

1. Hamileliğini öğrendikten sonraki ilk gidişinde, yani dün müydü işte o gün... Doktor herhangi bir tahlil, tekrar bhcg vs... istedi mi?
2. Vajinal ultrasonla mı baktı?
3. Muhtemel doğum tarihi ne zaman? ( Hemen hemen aynı günde hamile kaldığımızı düşünüyorum da )

Ben doktora gitmek için daha bekliyorum ya o yüzden dayanamadım ve dün tekrar kan testi yaptırdım. Son yaptırdığımda 80,85'ti bu sonucun üstünden dün 5 gün geçmişti ve sonuç 1194. Sanırım normal gidiyor her şey hayırlısıyla. Pazartesiye kadar keseyi de hayli hayli görürüm herhalde di mi Bi de haftaya bulantın başlar demiş, eyvah eyvah tırstım şimdi

Tabiki cevaplarim tatlim
1- dun gittim tatlim doktora kan sayimi idrar tahlili bthcg bunlarin hepsi yani kolestorol seker vs gibi seyler varmi diye tahlil verdim sonuc 2 saatte cikicakti ben beklemdim 2 haft sonra gittigimde alip gostericem doktoruma bunlari istedi simdilik bitanem
2- ben ozel hastaneye gittigim icin vajinal ultrasonda bakilmiyo taki sen sen istersen bakiliyo dun ben keseyi gordum sadece doktorum sen istersen vajinal bakriz bebk gorunur dedi ama istemesssn 2 hafta bekle dedi ben istemedim vajinali tamam beklim o zman 2 hafta dedim tamam dedi doktorum bana
3- muhtemel dogum tarihim 09.03.2014 bu tatlim yani 5 hafta 2 gun once hamile kalmisim
4- evet tatlim degerlerin guzel yukseliyo endiselenicek bi durum yok yani sordu bana kanaman vs bulantin varmi diye yok dedim 1 haftaya baslar dedi yalniz kokulara dyanamiyorum dedim normal dedi iste bole bitanemmmm

Canım hayırlı olsun

Enemmmm ben senden daha önce doğuracağım yani. Bi de pazartesiye kadar kesecik karından da hayli hayli görünür herhalde Ben ilk önce askeri hastaneye, sonra özele gideceğim ( Tahlilleri askeriyede yaptırayım diyorum çünkü) o yüzden çekiniyorum şimdi alttan bakılmasından. Eşim de yanımda olacak sonuçta, çekinirim ben Aaaa heyecan bastı valla canım yaa. Hayırlısıyla geçirelim hamileliğimizi

Evet bitanem sen benden 6 gun once doguracan galiba tabiki gorunur karindan baktirma alttan sakin dusuk tehlikesi var ozelde zaten sna birakiyolar nasil istersen ole bakiyolar cekinmek tabiki olur bitanem baktramzsn zaten gerek yok gorunur karnindan baktirma vajinal sakin insallah gecirecez rabbimin izniyle hamileligimizi en guze haliyle

Tabiki bebeğimiz sağlıklı, eli ayağı düzgün doğsun Allahın izniyle... Ama gönlünden geçen vardır muhakkak, eşim de ben de kız olmasını çok isterdik. Artık Allahım hangisini hayırlı görüyorsa... Sizin ne geçiyor canım gönlünüzden?

Tabikki en once saglikli olmasi yawrularimizin tatlim esimin gonlunden kiz geciyo benim cin fark etmiyo o benim yavrum cunku fark etmez erkek kiz hic onemli degil belim agriyo arada bel agriyinca erkek derlerya bide rabbim hayrlisinj wersin

Tabikki en once saglikli olmasi yawrularimizin tatlim esimin gonlunden kiz geciyo benim cin fark etmiyo o benim yavrum cunku fark etmez erkek kiz hic onemli degil belim agriyo arada bel agriyinca erkek derlerya bide rabbim hayrlisinj wersin

Cinsiyetleri de bu konuda paylaşıyoruz tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…