Kesinliklee. İnşallah da böyle devam eder, rahat hamilelik geçiririz canımcım
Bizim bebişler çok yakın olacak galiba. Senin SAT neydi canım? İlk kan testini ne zaman yaptırdın ve kaç çıktı? Bir çırpıda hepsini soruverdim
Bitanem benim baya uzun sole anlatayim sna ben simdi benim sat en son mayis 8 di. Neyse bekledim gunum 5 gun gecti ben doktora gittim haziranin 12 sinde nehatif cikti kan testim degerlerimde 1.20 di doktorum 1 hafta icinde olursun dedi hatta adet sokturcu vercekti ben almadim olursam olurum zaten adet dedim. Neysse ben bekliyorum artik yok dediya doktor aradan 1 hafta gecti ben evde kendim test aldim ve yaptim veeee silikte olsa ikinci cizgi cikti inanamadim bidaha yaptim degisik bir markanin aldim bu sefr yine silik cikti 2 gun sonra yine yaptim net cikti. Neyse ben doktora gittim yeniden ayin 19 unda doktoruma dedim yine ben geldim yaptigim testlerimide goturdum tabi ultrasonda bakti rahim kalinlasmis dedi bidaha kan testi istedi neyse yaptirdim 1 bucuk saat bana zor gecti inanamazsin aldim tabi ilk ben baktim 77.31 cikmis sonuc havalardayim elim ayagim yerden kesildi sonra gittim sonucla beraber doktoruma doktorum bana sen kazandin tebrik ederim hamilesin dedi tahmine gore 4 haftalik dedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalim degerlere dedi pazartesi gidicem iste degerlerimiz nasil insalla guzel cikar
Son düzenleme: