Canlar Yardımcı Olur musunuz

Superisi.

♥ღ°•.♥.•°ღ♥
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
740
2
96
Diğer
Canlar şiddetli bir kararsızlık yaşıyorum da sizin fikirleriniz benim için çok hemde çok önemli. Sizce aşağıda resmini ekleyeceğim 3 çaydanlıktan hangisini alsam kii :44:

Normalde Tantintoni pembe düdüklü çaydanlığı alacaktım ancak Bernardoda renkli modelleri görünce emin olamadım. Hem fiyat olarakta bernardo daha uygun gibi geldi :27: Ama sonradan içimde kalsın da istemiyorum canlar sizce hangisini alsam kiiiii
$mor.webp$toz pembe.webpEki Görüntüle 970970

tantitoni pek kaliteli demiyorlar canım çok şirin ürünleri ama görüntüsü kadar kaliteli değil , bernardo yu terci h edebilirsin :16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
tantitoni pek kaliteli demiyorlar canım çok şirin ürünleri ama görüntüsü kadar kaliteli değil , bernardo yu terci h edebilirsin :16::16::16:

Kesinlikle canım görüntü olarak beni benden alıyorlar fiyat olarak da açıkçası çok çok uygun değiller :ssz: Ama renk ve görüntüsü güzel olunca :23:

attachment.php

daha tatlı görünüyor :16:

Uzuuunnn zamandır takip ettiğim bir model aslında hatta bernardoyu bu gün ilk kez gördüm sanırım öncesinde renkli modelleri yoktu. Fiyat olarak da resmen yarı yarıya fark var bilemedim ben onu :44:

Canım Bernardo'nun çaydanlığını birebir gördün mü bilmiyorum ama üstü ufacık yani iki kaşık çay bile demlenmez. Altı ise tam tersi kazan gibi, yani suyu hemencecik soğutur. Bende cok şirin buluyorum bu çaydanlıkları ancak kullanışlı olmayacağı kanaatindeyim...
Tabi bi seçim yapmak gerekirse Tantitoni daha bi kullanışlı geliyor bana :34:

Canım Bernardo'nun çaydanlığını birebir gördün mü bilmiyorum ama üstü ufacık yani iki kaşık çay bile demlenmez. Altı ise tam tersi kazan gibi, yani suyu hemencecik soğutur. Bende cok şirin buluyorum bu çaydanlıkları ancak kullanışlı olmayacağı kanaatindeyim...
Tabi bi seçim yapmak gerekirse Tantitoni daha bi kullanışlı geliyor bana :34:

Yok canım görmedim Tantintonyi birebir gördüm ama Bernardoyu netten gördüm hatta internete özel fiyatı çok uygun gelince düşünmeye başladım. Dediğin gibi kullanışlı değilse bernardo almak çok da mantıklı değil o zaman :18:

Tek tek alıntı yapmayı başaramadım kızlar ama hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Cidden sizin fikirleriniz benim için çok değerli iyi ki varsınız :16:

canımm hepsi de güzell yalnız bişey dicem böyle ağzı geniş olanlar genelde çayı dökerken akıtıyor haberin olsun..

ağzı daha ince olanlara bak derim ben ama tabi sen blirsin...

Yok canım görmedim Tantintonyi birebir gördüm ama Bernardoyu netten gördüm hatta internete özel fiyatı çok uygun gelince düşünmeye başladım. Dediğin gibi kullanışlı değilse bernardo almak çok da mantıklı değil o zaman :18:

Ürünü birebir eline alıp baktığında anlayacaksın zaten dediğimi tatlım, alt kısmı kocaman su koy koy dolmaz, üst kısmı ise minnacık...
Görsellik kadar keşke biraz da kullanışlığına dikkat etselermiş, o zaman tam not alırmış bizden :46:

Back
X