• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım Ne olur Bana Fikir Verin

Superisi.

♥ღ°•.♥.•°ღ♥
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
740
2
96
Diğer
Fıstıklar sizin zevkinize sonuna kadar güveniyorum o yüzden ne olur bana fikir verin Bugün altta resmini paylaştığım elbiseyi aldım ama ne kadar doğru birşey yaptım emin değilim elbise göğüsten bollaşıyor .. Şimdi bu elbisenin boynu baya açık olduğu için şu kemiklerimi kamufule etmem gerekli yani ben boynum için nasıl bir aksesuar kullanayım ne olur bana akıl verin :bbo:

Çorap olarak Pentinin aşağıda resmi olan çorabını giymeyi düşünüyorum ayakkabıda siyah diz altı çizme giyeceğim onun fotosunu çekmedim ama eğer isterseniz onuda çekerim ne olur şu elbiseyi nasıl kullanabileceğim hakkında bana fikir verin senağlama

http://img215.imageshack.us/img215/7052/cimg0242.jpg

Son düzenleme:
canım güzel elbise,iyi günler de kullan.
rengi füme gördüğüm kadarıyla,çorapların desenli allta siyah çizme.oldukça sade bir seçim olur.
boynuna içinde füme ve canlı renklerin olduğu şık bir fularla hem aksesuar yapıp zenginleştirirsin,hem de kemiklerini kamufle edebilirsin bence:jeyyar:

canım güzel elbise,iyi günler de kullan.
rengi füme gördüğüm kadarıyla,çorapların desenli allta siyah çizme.oldukça sade bir seçim olur.
boynuna içinde füme ve canlı renklerin olduğu şık bir fularla hem aksesuar yapıp zenginleştirirsin,hem de kemiklerini kamufle edebilirsin bence:jeyyar:

Yorumun için çok sağol canım benim evet elbisenin rengi füme çoraplar biraz kalın gibi geldi bana da ama ince güzel desenli füme rengi başka çorap bulamadım o yüzden bunu aldım :çok üzgünüm: Aslında kahve çizmemde var ama füme rengiyle uymayacağını düşündüm o yüzden siyah çizmelerimi söyledim.fularda umarım uygun bir şey bulabilirim pek ümitli değilim gerçi de düz renk fular nasıl olur ki tatlım tabi düz renkte de hangi renk olmalı diye bir soru çıkıyor ortaya

Ya fular hotcouture'in dedigi gibi veya icine beyaz gomlekte giye bilirsin. Hos dura bilir.
Fulari renkli alirsan, takilarini ona gore uydura bilirsin, veya siyah/beyaz/gri tonlarinda ola bilir.
Elbisen diz kapaklarina kadar sanirim, altina diz alti cizme biraz bogar gibime geliyor, topuklu ayakkabi daha hos durur :)

Bu elbise sisman gostermezmi biraz, gogus altindan genisledigi icin?
Kemer takarsan gogus altinada hos dura bilir.

redir

http://search.hp.my.aol.nl/aol/redi...ge_details.jsp.M&clickedItemDescription=Image Details

(resimdeki ben degilim)

Son düzenleme:
Kolye takmamalısın bence çünkü dikkati daha çok oraya çekersin. Fular tarzı şeyler takmalısın. Ayakkabın siyah olduğu için fular tercihin siyahtan yana olmalı diye düşünüyorm.

su perisi öncelikle elbisen çok güzel canım nerede giyeceksin bu elbiseyi ben senin yerinde olsam içine gömlek giyerdim çorabı sade tercih ederdim ve de sade siyah bir topuklu ayakkabı çizme bence de boğar gibi geliyorCADIARZU

Canlarım ya şuan bu elbiseyi aldığıma o kadar pişmanım ki benim belim çok ince ama basenim var yani kemer kullanamıyorum pek hoş durmuyor sanırım benim bu elbiseye uygun hoş bir kombinasyon yapmam giderek imkansızlaşıyor :çok üzgünüm:
Fıstıklar Gömlek yaka için çok hoş durur ama kolları dirsekten ve büzgülü olduğu için sanırım pek güzel bir görüntü olmaz mafoldumben
Ya giderek şu elbiseden soğumaya başlıyorum niye aldım ben bunu dicem ama ilk bu elbiseyi bayramdan önce denedim o zaman içime sinmedi diye almadım sonra düşün düşün ay o elbise çok güzeldi kaçırmamalıyım diye bugün gittim aldım düşünün bide hastaydım yatağımdan zorla sırf bunu almak için kalktım senağlama Şuan çok pişmanım hemde çoook

canım üzülme ya illa birşeylerle kombin yapılır,şimdi aldın senin oldu ya elbise hevesin kaçmıştır,bende de olur.Bi hevesle alıp neyle kullanacağımı şaşırırım,sonra epey durduktan sonra güzel şeyler çıkar ortaya.çizmen siyah olduğu için çorabının desenli ya da düz olması çok da önemli değil bana kalırsa.
Fular olur,şöyle füme-pembe karışık ya da füme siyah falan
şal kapatır olmaz bence
tam kemiklerinin üzerinde kalan çok uzun olmayan bi kolye olabilir
üzerine yine uzun bir hırkayla hoş durur.
aklıma geldikçe yazarım yinekaydirigubbakcemile5

Kemiklerini neden saklamak istiyorsunki canim? Bence altina dantelli atlen giysen hafifcene ustunden cikarikpta hos durur, kemikleri bosver :)

canım üzülme ya illa birşeylerle kombin yapılır,şimdi aldın senin oldu ya elbise hevesin kaçmıştır,bende de olur.Bi hevesle alıp neyle kullanacağımı şaşırırım,sonra epey durduktan sonra güzel şeyler çıkar ortaya.çizmen siyah olduğu için çorabının desenli ya da düz olması çok da önemli değil bana kalırsa.
Fular olur,şöyle füme-pembe karışık ya da füme siyah falan
şal kapatır olmaz bence
tam kemiklerinin üzerinde kalan çok uzun olmayan bi kolye olabilir
üzerine yine uzun bir hırkayla hoş durur.
aklıma geldikçe yazarım yinekaydirigubbakcemile5

Canım yorumun için çok teşekkür ederim inan moral ve fikir verme konusunda süpersin :jeyyar: İlgin için nasıl teşekkür etsem azdır a.s. Ben çok kararsız biriyimdir bide evde yalnız olunca fikir alacak kimsem yok iyi ki siz varsınız canlarım benim opuyorumnanaktan

Kemiklerini neden saklamak istiyorsunki canim? Bence altina dantelli atlen giysen hafifcene ustunden cikarikpta hos durur, kemikleri bosver :)

Tatlım estetik durmadığını düşünüyorum ondan hem elbiseye biraz hava katmak içinde boynuma aksesuar iyi mi olur acaba demiştim :uhm:

Bence de kapatmalısın kemikleri cnm çünkü zayıfsın kemikler çok belirgin. Elbisenin açık yeri orası direk oraya bakılıyor sen de hoşnut değilsin kapatırsan daha hoş dururopuyorumnanaktan

Bence de kapatmalısın kemikleri cnm çünkü zayıfsın kemikler çok belirgin. Elbisenin açık yeri orası direk oraya bakılıyor sen de hoşnut değilsin kapatırsan daha hoş dururopuyorumnanaktan

Fıstıkım aslında çok zayıf değilim basenler fazlasıyla var ama çok orantısız dağılıyor kilolarım üst sıfır beden belimde dahil ama alt ah ah mafoldumben Bacaklarımda kalın değil ne varsa bel ile diz arasında var basenlerimden nefret ediyoruuuuuuum :çok üzgünüm:

Fıstıkım aslında çok zayıf değilim basenler fazlasıyla var ama çok orantısız dağılıyor kilolarım üst sıfır beden belimde dahil ama alt ah ah mafoldumben Bacaklarımda kalın değil ne varsa bel ile diz arasında var basenlerimden nefret ediyoruuuuuuum :çok üzgünüm:

Cnm takma bu kadar senin gibi o kadar çok insan var ki biraz Türklerin yapısında var bu vücut tipi bence bunun artı yönlerini çıkarmalasıın ya da basenleri eritecek spor yapacaksın. Üzme bu kadar kendini değiştirme şansın yok kendini böyle sevmelisin bak Jennifer lopez'e, eskiden j.lo poposu beğenilmezmiş kadın bi tutturdu gidio millet öyle olsun diye uğraşıyo yeter ki sen kendine güven.opuyorumnanaktan

Fıstıklar sizin zevkinize sonuna kadar güveniyorum o yüzden ne olur bana fikir verin Bugün altta resmini paylaştığım elbiseyi aldım ama ne kadar doğru birşey yaptım emin değilim elbise göğüsten bollaşıyor .. Şimdi bu elbisenin boynu baya açık olduğu için şu kemiklerimi kamufule etmem gerekli yani ben boynum için nasıl bir aksesuar kullanayım ne olur bana akıl verin :bbo:

Çorap olarak Pentinin aşağıda resmi olan çorabını giymeyi düşünüyorum ayakkabıda siyah diz altı çizme giyeceğim onun fotosunu çekmedim ama eğer isterseniz onuda çekerim ne olur şu elbiseyi nasıl kullanabileceğim hakkında bana fikir verin senağlama

http://img215.imageshack.us/img215/7052/cimg0242.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/287526-site-uyelerine-duyurulur.html bu duyuruyu konunun en başına sabitledik hala daha dikkate almıyorsunuz. Resim silmek yasaktır. Silecekseniz koymayacaksınız diye bas bas bağırıyoruz.

Back