Cankırı///18

bende iyiyim arkadasim.. cankirinin neresindensin

annem karatas köyünden, babam bagra :)
karakuzuda bulusalim biz :)

annem karatas köyünden, babam bagra :)
karakuzuda bulusalim biz :)

Karataş Şabanözüne mi bağlı yanılmıyorum dimi
Karakuzu neresi:uhm: Hiç duymadımdaakaydirigubbakcemile3

cnm vallahi yillardir gitmedim cankiriya o nedenle ne desem yalan olur simdi
sadece hangi köyden oldugumuzu biliyorum..
sen oradamisin suan..

Yok canımm Ben Çankırıya nadir gidiyorummvereliniortak

Hayırlı geceler çankırımın kızlarıkaydirigubbakcemile3 memleketine gidemeyenler gidip de hasreti hala burnun da tütenler...tüm 18 lileri canı gönülden kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktanbuyrun güzel memleketimin türküsü...

Su sızıyor, sızıyor taşların arasından...
Eğil ,eğil öpeyim kaşların arasından....

Bu güzel Çankırı türküsünün gerisini getirin canlarım ,getirken de oldu olacak söyleyiverin de tam olsun yanına da kaşıklarınızı çaldımı oh ne ala :dance::dance:alkisalkisalkis

Selam hemşehrilerim...
OOO maaşallah kendim çalıp kendim söyleyeceğim anlaşılankaydirigubbakcemile2
Topic de in cin bir de ben yokmu kimse niye gelmiyor hemşerilerimiz...mafoldumbenNeyse burayı arada yoklayım öksüz kalmasın sılamız:gitme:

benimde babam çankırılı bayramören oymaağaç köyünden

bende çankırılıyım merkezden...ama evlendim istanbula geldim ailem halen çankırıda..inşallah martta bende gidicem yehuuuu :)

bende çankırı eldivanlıyım ama evlendim bursaya gelin geldim
anama babama hasretim:)
oğlum acık büyüsün bende gidicem

ben bekarım ve hala çanbkırıda ikamet etmekteyim kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:
ayyy heycanlandım niyeyse çankırıdayım halen diyince :)nasıl nasıl oraları...

walla ne zaman geldiniz en son bilmiorum ama cankırı hep aynı hiç bi degişiklik yok maaleseff kafamçokkarıştı üniversite acıldı ya ögrenci çogaldı basak da hiç bi sey degişmedi ne yazık kii ohaoldumsmile

:çok üzgünüm:

walla ne zaman geldiniz en son bilmiorum ama cankırı hep aynı hiç bi degişiklik yok maaleseff kafamçokkarıştı üniversite acıldı ya ögrenci çogaldı basak da hiç bi sey degişmedi ne yazık kii ohaoldumsmile

ekimde kardeşimin nişanına geldim.inş. martta da kuzenimin düğününe gelicem :KK70:özledim memleketimi breehh

ewet haklısınız insan uzaktayken özlüo ama burada sürekli durunca sıkılmamak mümkün degil bilmiyorumkismile

merhabalar hemşolarım ben de hem ılgazlıyım(annem) hem kurşunluluyum(babam) çok çok seviyorum memleketimi şimdi çook uzakta olsamda... ılgaz yeşil dumlupınar harika bir yer yolunuz düşerse görmenizi tavsiye ederim...

benim eşim çankırılı merkezde kayınvalidemler seviyorum orayı yılda 2 kere gideriz

Hemşolarım hoşgelmişler topiğea.s.
bende seyrek gidenlerdendim eşim nihayet memleketteki evi tamire karar verdi bu yaz inş. sık, sık gidip geleceğim...Sade havası bile yeter Allahım ne kadar güzelmiş İstanbulda hergün bir değişik ağrıyla kalkıyordum köyüme gittiğimde 1.günün sonunda hiç birinden eser kalmamıştı. şimdilik hepinize güzel günler diliyorum

X