Gelinlik Ayakkabısı Cankiizin kina ve bindalli ayakkabilari

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
Merhaba kizlar bakiniz bunlar enim kina ayakkabilarim;

16032011342.jpg

Bunlarda Bindalli ayakkabilarim;
16032011339.jpg

1.ayakkabını çok beğendimmm...
bindallı ayakkabını da madem farklı aldın kırmızı ya da altınsarısı alsan daha güzel olurdu bence
tabi klasik bindallılardansa
bindallın nasıl???????

1.ayakkabını çok beğendimmm...
bindallı ayakkabını da madem farklı aldın kırmızı ya da altınsarısı alsan daha güzel olurdu bence
tabi klasik bindallılardansa
bindallın nasıl???????

Canim bindallim bordo veya kirmizi degil :) degisik bi renk fusya ya benziyor islemeleri ise gumus renginden, salvarida beyaz yani baska renk alma secenegim yoktu.
Aslinda hic almicaktim ama ilk ayakkabiinin topugu cok yuksek diye aldim.. o arada biraz rahatlarim :9:

Canim bindallim bordo veya kirmizi degil :) degisik bi renk fusya ya benziyor islemeleri ise gumus renginden, salvarida beyaz yani baska renk alma secenegim yoktu.
Aslinda hic almicaktim ama ilk ayakkabiinin topugu cok yuksek diye aldim.. o arada biraz rahatlarim :9:

rahat olacaksan tabi en güzli rahat olmak
azen bakıyorum da gelinlik ayakkabıma yazık değil mi bana neden topuklu giyiyyorum ki diyorum
ama vazgeçemiyorum da topukludan günlük hayatta da durumum öyle de:))
canım bir de bindallının resmini koysan da bende kapalı olunca nasıl gidiyor bindallı görsem:)
birde kına kıyafetin nasıl desem çok olmam dimi

rahat olacaksan tabi en güzli rahat olmak
azen bakıyorum da gelinlik ayakkabıma yazık değil mi bana neden topuklu giyiyyorum ki diyorum
ama vazgeçemiyorum da topukludan günlük hayatta da durumum öyle de:))
canım bir de bindallının resmini koysan da bende kapalı olunca nasıl gidiyor bindallı görsem:)
birde kına kıyafetin nasıl desem çok olmam dimi

canimm tabiki topuklu giyeceksin ozel gunun sonucta giy giyy gelin olmak kolay mi kiz.. ama gunun sonunda insan ayaklarini bile hissetmiyor :) simdiden antreman yapmak lazim. Evet bende gunluk hayatta topuklu takilirim asiri olmasada illaki topuk olmali..
Canim bindallimin resmini koyuyumda simdi tam olarak basimi nasil yapacagimi bilemedim..
bindallimin rengi kinaligimada fazla uymuyor aslinda.. turbanida bozmak istemiyorum herhalde şal baglıycam bındallımı gıyınce..

ikiside güzel cnm ama renk tonları bile aynıııı...hani gümüşün farklı renkleri olsaydı keşke ileride kulanınca farklılık olurdu..bide bindallaının altına kapalı ayakkabı güzel olmuyo cnm keşke taşlı açık ayakkabı alsaydın..hayırlııı olsun:)

ikiside güzel cnm ama renk tonları bile aynıııı...hani gümüşün farklı renkleri olsaydı keşke ileride kulanınca farklılık olurdu..bide bindallaının altına kapalı ayakkabı güzel olmuyo cnm keşke taşlı açık ayakkabı alsaydın..hayırlııı olsun:)

evet canimm bindallinin rengi daha koyu digerinden ama fotoda oyle cikmis.. napayim canim ya baska renk secenegim yoktu :) beyaz alsam salvari beyaz diye hos olmazdi.. neyse yakinda bi bindallimin resmini cekeyimde bakin bakalim.. ozellikle kapali aldim ilerdede kullanabilirim diye canim.. acik ayakkabilardan hoslanmiyorum

evet canimm bindallinin rengi daha koyu digerinden ama fotoda oyle cikmis.. napayim canim ya baska renk secenegim yoktu :) beyaz alsam salvari beyaz diye hos olmazdi.. neyse yakinda bi bindallimin resmini cekeyimde bakin bakalim.. ozellikle kapali aldim ilerdede kullanabilirim diye canim.. acik ayakkabilardan hoslanmiyorum

renk tonları farklıysaaa ozaman iyi cnm:)bende taşlı açık ayakkabı sevmem ama her gelinin dolabında 1 tane kesinlikle olmalı cnm onunda kulanılacagı yerler oluyo:)bindallınıda yükle bi ara fuşya rengine bayılırım:)

Back