• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Cankaya cıvarında oturan ılgılı sevgılı bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

elmemo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5
0
36
Ankara
Merhaba Arkadaslar,
Birlik Mahallesinde oturuyorum. Evimde 1.5 yasindaki ogluma sevgi, sabir ve ilgiyle bakacak, oyunlar oynayip, kitap okuyacak, cocuklari cok seven, referans gosterebilecek, yakin cevrede oturan bakici ariyorum . Ilgilenen arkadaslar bana ulasirlarsa cok sevinirim. Tesekkurler.

Meraba ben ayşegül önce bebeğinizi yüce mevlam bütün kötülüklerden korusun ve uzun sağlıklı ömürler versin dilerim 8 senelik bakıcılık deneyimim ve referanslarım var ben daha önce çankaya ata kulede bebek baktım 2 buçuk yaşına kadar işten ayrılalı 2 ay oldu 44 yaşındayım 2 büyük çocuğum var evliyim yanlız evim çankayada deyil K.Örenin hemen girişinde birinci kalabada haftanın kaç günü düşünüyorsunuz saatleri ne olacak bilgilerini yazarsanız sizin için yol vsr problem olmaz ise eyerki çankayadan bulamazsanız bizim buradan sizin oraya tek otobüs var sanırım tşkr.

Merhaba Aysegul Hanim. Ben hafta ici hergun cocuk bakacak ve beni yariyolda birakmayacak birisini ariyorum. Surekli bakici degistirerek minicik oglumun psikolojinin yanlis etkilenmesini istemiyorum. Calisma saateri 08:00-18:30-19:00 olacak. 800 TL ucret verecegim. Ulasiminiz problem olmaz ise gorusebiliriz.

Meraba ben 4 çocuğa baktım hep hafta içi çalıştım öyle aradığım için zaten tabiki bazı çok istisnai durumlarda arada hafta sonuda çalışabilirim yatılıda olabilir çalıştığım yerlerin hiç birisini yarı yolda bırakmadım hepimiz insanız yarın ne olacağını bilemeyiz deyilmi siz bırakmadığınız sürece bu tabiki çocuk için çok önemli sizinde dediğiniz gibi ilk bakıcısımı olacak acaba inşallah bebeğiniz bakıcıya çabuk alışır buyaşta biraz zorlanıyorlar hem bebek hem anne ve bakıcı ben hep küçükten başladım 1 haftalık 3 aylık 3 haftalık öyle denk geldi hep kendi bebeğimmiş gibi sevip büyütüm öyle olunca hiç sorun yaşamadık benim için akşam çıkış saati birde yol ücreti bu işin pazarlığı olmaz tabiki siz belirttiğiniz için bende düşüncemi belirttmek istedim tabiki yinede siz bilirsiniz büccenize nasıl uygun geliyor ise çankayadanda bulabilirsiniz belki size kolay gelsin dilerim içinde ALLAH korkusu taşıyan iyi bakıcı ile karşılaştırsın sizi ve bütün anneleri mevlam düşünürseniz ben buradayım tşkr.

Merhaba Arkadaslar,
Birlik Mahallesinde oturuyorum. Evimde 1.5 yasindaki ogluma sevgi, sabir ve ilgiyle bakacak, oyunlar oynayip, kitap okuyacak, cocuklari cok seven, referans gosterebilecek, yakin cevrede oturan bakici ariyorum . Ilgilenen arkadaslar bana ulasirlarsa cok sevinirim. Tesekkurler.

Merhaba!Eğer hala bakıcı ariyorsunuz sizden cevap bekliyorum. Tşk!

Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

Back