Y ylnbbs Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 1 0 86 43 Erzurum 5 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnbbs #1 merhaba dünya taatlısı oğlum mustafa kemal doğdu.anne olmak çok güzel oğlum çok tatlı ve sağlıklı daha ne olsun.iyiyki varsın oğlum...
merhaba dünya taatlısı oğlum mustafa kemal doğdu.anne olmak çok güzel oğlum çok tatlı ve sağlıklı daha ne olsun.iyiyki varsın oğlum...
S sehnsucht06 **ÖZLEM** Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 819 0 116 Diğer 5 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnbbs #2 Allah anneli babalı büyütsün canım en kısa zamanda resimlerinide bekliyorum bu arada ismi çok güzel bebişinin adıyla yaşasın...
Allah anneli babalı büyütsün canım en kısa zamanda resimlerinide bekliyorum bu arada ismi çok güzel bebişinin adıyla yaşasın...
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.733 40 208 53 Diğer 5 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnbbs #3 gözünüz aydın arkadaşım... Allah analı babalı büyütsün... sevgiler...
afb Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2007 46 0 86 İstanbul 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ylnbbs #4 Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip eder inş.Darısı benim başıma inş.Sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma alırım inş.
Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip eder inş.Darısı benim başıma inş.Sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma alırım inş.