• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canıma tak etti, diyet başarı öykümüzü birlikte yazabileceğimiz bir arkadaş arıyorum

Edaaaa1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
6
2
1
27
20 yaşındayım, oldum olası balık etli bi insandım. Ama artık balık etli olmaktan çıkıp 82 kiloyu gördüm. Bundan iki ay önce 74 kiloydum iki ayda 8 kilo aldım. Tartıya her çıktığımda içim daralıyor. Yazın erkek arkadaşımla tatile gitme planım var bu şekilde kesinlikle gidemem, erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya giderken bile kendime özgüvenli gitmedim, belki kilolarım gözüne batar diye.. 4 ayda 20 kilo vermek gibi bir hedefim var (her ay 5 kilo vermeyi düşlüyorum) bu yolda birlikte yürüyebileceğim bir arkadaş arıyorum kendime. Hem birbirimize yardımcı olmak adına hemde (yaşayan bilir) birbirimizi anlayabilir güzel dostluklar kurabiliriz. Cevaplarınızı bekliyorumm :))

Olabilir valla bende şu an diyet sürecindeyim.84 den 75 e düştüm 68 e kadar devam etmek istiom.

Ben yol arkadaşı olurum sana :eek: zira benim de çoook ihtiyacım var... Düğünüme çok az kaldı. vermem gereken 15 kilo var.. ayda 5 olmasa da 4e hatta 3 e razıyım..

Bende arkadaş olmak istiyorum vanım dügünüme çok az kaldı acil başlamam lazim 15 kilo vermem lazım

Ben de katılabilir miyim? Artık balık etli olmak istemiyorum yandaşa ihtiyacım var :)

Slmlar bende 8 nisanda 21 olucam oldum olasi heo kiloluydum halada oyle en son gecen ay 3 basamakli sayilari gordum ve 1.5 hafta once karar verdim diyet spor ve gojiye basladim sanirim biraz verebildim tartilmiyorum cunku tartilİnca cabuk pes ediyorum verdim diye daha fazla yiyorum.ama 1.5 haftdr arda ufk kacmklrmda olsa bozmadm devam edyrm bna rslik edecek motive edeck arkds aryrm

Back