Canım çok teşekkür ederim yorumun içina.s.evet şanslı olduğunun farkında bende şanslıyım tabiiyerimsenibensevgilerimle...:1hug:sny çok güzelll ne güzel belirtmişsin ona olan duygularını açık ve net bunu okuyunca kendiyle gurur duyması lazım seninle beraber olduğu için çok şanslı olduğunu bilmesi lazım birde ellerine sağlık :))
çok teşekkür ederim şeker yorumun içinyerimsenibenşimdi senin yazılarına bakcama.s.sağol...çok Güzel Cnm Seninle Gurur Duymali Bende Aşkim Için Bir Site Yaptim Bakalim Sizde Beyenecekmisiniz
eliz.e.sitemynet.com
tatlım çok sağol beğenmene sevindim,sevgilerimleŞenizçok gusselll cnm yuregıne saglıkk)
Evet canım onada 2 defter dolusu yazdım böyle şeyleronada okutuyonmu bunları,bak şımarmasın sora,çok şımartıcak sözler bunlar..
umarım ıda seni senin kadar seviyordur..
allah mutluluğunuzu daim etsin,bozmasın..
çok güzeldi..
delüyüm evetdelüüü:) ne aşkmış sendeküü beahhhteşekkür canumcum:) muckk
dostum sağol yorumun içinŞeniz doğru söylüyorsun eli maşalıyım üzemeztatlicadiarzuama ben yinede söyleyeyim üzme diye arkam olduğunu bilsin korksun değil mi:çok üzgünüm:jeyyarcnm çok güzel olmuş yüreğine sağlık. enişteme söyle üzmesin seni:))) gerçi sen biraz eli maşalısın, o zaten cesaret edemez. boşver söyleme hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?