- 30 Mayıs 2007
- 516
- 2
Sevgili!Kim isteyerek atlar bir uçuruma?BEN!Uçurumdu gözlerin,bilerek isteyerek düştüm...Parçalanmadık birtek yerim kalmaz sanmıştım,sapasağlam çıktım o enkazdan...Elimi tutan biri vardı evet...o sendin:asigim:Hayatın bana kattığı tüm acılara rağmen koşar adım geldim sana,sonra sevdim delicesine,yüreğimİ eritircesine!Bende yarım olan birşey vardı,sonunda buldum,tamamlandım seninle...Aşk bu,tabiki hüsranda vardı bazen ben onada kabuldüm,birtek ayrılık gelmesin diye yalvardım yaradana...Bir ara sen oldum,senin gözünle baktım bize mutluydum,sen olmak güzeldi...:asigim:Seninle yollar hep kestirmeydi,rüzgarlar zararsız,adresler yakın,tarihler anlamlı,herşey senden yadigar,kokun yağmur sonrası toprak kokusundan da güzel...Öğrendim sevdalanmayı,hüznünü,kahrını,zamansızlığını bile sevdim,hepsini ezberledim...Ekledim seni yamalı hayatıma,baktım yeni gibi olmuş:asigim:Sendeydim sevgili!Enbüyük en geniş anlamıyla sendeydim!Biliyor musun zaman bile sendeydi...içinde sen olmayan herşeyi vurdum...Aradığım,beklediğim,istediğim sendin,buldum ve bütün fazlalıkları sildim çıkardım hayatımdan...VARLIĞIN İÇİN,VARLIĞIM İÇİN,KADER DE BİZİ YAZIP VAR ETTİĞİ İÇİN YARADANA MİNNETTARIM...:asigim: