:içelim::teyteyCanım arkadaşlarım,kaderdaşlarım benim iyiki varsınız o kadar mutlu oldumki bu sayfamı görünce öncelikle megime beni uunutmayan bütün kaderdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim
bu güzzel duyguyu sizlerde yaşayın arkadaşlarım mükemmle bir duygu darısı hepiinizin hızlısından başına.
hiç bırakır mıyım unutur muyum o günleri hep beraber yedik,sorunları hep anlattım sizler dinleyip beni teselli ettiniz sakın bırakabiilrimki sizlerinde şafakalrınızı yicez hep birlikte canlarım
çok seviyorum sizleri iyiki varsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
burrrcccuuuum, Allah bi daha sizi hiç mi hiç ayırmasın canım.
askerin geldi diye bizi bırakma olumunekankayizsmile
delikafaduldendelikafadulden Sonunda bitti işteeeeeee. Allah başka ayrılık vermesim burcucum :teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım arkadaşlarım,kaderdaşlarım benim iyiki varsınız o kadar mutlu oldumki bu sayfamı görünce öncelikle megime beni uunutmayan bütün kaderdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim
bu güzzel duyguyu sizlerde yaşayın arkadaşlarım mükemmle bir duygu darısı hepiinizin hızlısından başına.
hiç bırakır mıyım unutur muyum o günleri hep beraber yedik,sorunları hep anlattım sizler dinleyip beni teselli ettiniz sakın bırakabiilrimki sizlerinde şafakalrınızı yicez hep birlikte canlarım
çok seviyorum sizleri iyiki varsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
:1hug:burcumm:içelim:
:teytey::dance::teytey: