- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Bn burda dertlesip dostluk kurmak istedim istemeyen yazmasını allah allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanın kafası dolu olunca dertli olunca uyuyamiyoGit yat bu saatte
Icin için günah be
Yok ya kimseye satşmak gibi derdim yok dertlesmek istedim sadeceevet mesele anlaşıldı..
canınız sıkılıyor birileri size sataşsın laf soksun sonra ortam gerilsin heyecan artsın herkes doluşsun banlar havada uçsun istiyorsunuz...
bakın oltaya geldim, ama devamını getirmem çok da heveslenmeyin o yüzden
bencede aynen katılıyorum bende o yuzden yazdıgım mesajı degıstırdım gerek yok gece gece polemıkten ban yemeyeevet mesele anlaşıldı..
canınız sıkılıyor birileri size sataşsın laf soksun sonra ortam gerilsin heyecan artsın herkes doluşsun banlar havada uçsun istiyorsunuz...
bakın oltaya geldim, ama devamını getirmem çok da heveslenmeyin o yüzden
Ozaman derdinizle ilgili (bir derdim var bölumunde oldugumuzu varsayarsak) bir konu acin bizler de size yardimci olalim.İnsanın kafası dolu olunca dertli olunca uyuyamiyo
Yok cnm evliyim çok da mutluyum lafına dikkat et bnm derdim ailembekar mısın,biz de canı sıkılan bekarlara koca mı istiyorsun derler
Saol cnm allah razı olsun bi yanım çok mutlu bi yanım mutsuzOzaman derdinizle ilgili (bir derdim var bölumunde oldugumuzu varsayarsak) bir konu acin bizler de size yardimci olalim.
Cnm bn geyik muhabbet i yapmıyorum ki sadece başlığı öyle yazdimDostluk kurmak sohbet etmek isteyebilirsin bu cok normal buna lafimiz yok ama yer yanlis. Geyik muhebbeti bolumune konu acmalisin.
hımmmm evlisin,çok mutlusun peki canını sıkan neY
Yok cnm evliyim çok da mutluyum lafına dikkat et bnm derdim ailem
tek günah o sankiIcin için günah be