canım sıkıldı:(

sonu güzel ama :)
bazen onu düşünüyorum çocuk ol büyü evlen ne olursan ol sonu ölümle bitiyor sanki sınava girdik gibi ama süreç uzun istersen ömür boyu sev sonu var bazen de insan hazmedemiyor işte unutuyor nasıl olur bu diyor teselli arıyor

odakladım canım benim öyle olmasa zaten boşanmazdım sadece insanlar nasıl bir beyin taşıyor o kafada onu merak ediyorum aldat aldattıgın kadını da çocuga al yavrum bu ablan diye tanıt ya şerefsiz.

Siz kendi hayatınıza odaklanın. Eski eşinizin seçimlerine değil.
Yapabileceğiniz birşey var mı? Yok. Yarın öbür gün evlenebilirler de...
Çocuğunuza yaşadığınız durumu ne kadar az yansıtırsanız kendi çocuğunuza o kadar iyilik yapmış olursunuz.

Vicdansız insanlar maalesef var. Siz kocanızı aldatsanız ve aldattığınız adamla çocuğunuzu kaynaştırsanız kocanız neler yapardı? Çocuğunuz büyüdükçe neyin ne olduğunu anlar şu anda çok küçük.

Siz kendi hayatınıza odaklanın. Eski eşinizin seçimlerine değil.
Yapabileceğiniz birşey var mı? Yok. Yarın öbür gün evlenebilirler de...
Çocuğunuza yaşadığınız durumu ne kadar az yansıtırsanız kendi çocuğunuza o kadar iyilik yapmış olursunuz.
Al yavrum ananı aldattığı kadın da der insan da utanma olmazsa ama bir kadın anne ve aldatılmasın ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak içim acıdı

Vicdansız insanlar maalesef var. Siz kocanızı aldatsanız ve aldattığınız adamla çocuğunuzu kaynaştırsanız kocanız neler yapardı? Çocuğunuz büyüdükçe neyin ne olduğunu anlar şu anda çok küçük.
Bana yanında k adamla mutlu olursun inş ama evlenmeni çocuğum için istemem diye mesaj atmış Yanımda zaten biri yok onu geçtim senin yediğin halt zaten ayrı bide çocuğu ona götürmek nedir sorsan sana ne der Sadce kimse yaşattığını yaşamasan ölmez inş

“Evlenmeni çocuğum için istemem” bencillik abidesi. Hiçbir kadın da eski kocasının evliyken düşüp kalktığı kadınla tanışmasını istemez. Kendisi paşa. İnşallah sizi hakeden bir insanla tanışırsınız.

Üzüntülüsün ama cocugun babasiyla saglam bir iliski kura bilmesi icin bu durumu kabullensen iyi olur... sonuc olarak seni aldatti cocugunuzu degil. Bosanmisiniz zaten. Ha hir cikarmak istiyorsan cocugun psikolojisi bozulur diye düsünüyorum zaten babasinin neden sizinle olmadigini anlamiyordur bile ve kafasi karismisdir ...
yeni sevgilisini cocugunuza ne zaman tanisdirmak istedigini size danisa bilirdi yalniz...
bu benim düsüncem.
Profesonel destelde alabilirsin bence. Saglam anne saglam cocuk demektir. Sabir diliyorum...

Bana yanında k adamla mutlu olursun inş ama evlenmeni çocuğum için istemem diye mesaj atmış Yanımda zaten biri yok onu geçtim senin yediğin halt zaten ayrı bide çocuğu ona götürmek nedir sorsan sana ne der Sadce kimse yaşattığını yaşamasan ölmez inş
Aynen yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah böyle söyleyen adama inat inşallah iyi birini bulup evlenirsiniz oda kudursun

Aynen yasatanlarin yaşaması dileğiyle inşallah böyle söyleyen adama inat inşallah iyi birini bulup evlenirsiniz oda kudursun
artık bazen öyle daralıyorum ki aldatılmak ayrı bir tranva asla beklemediğim bişeydi kabullenmek çok zor hala nasıl diye s
orarım kendime birde bununla yüzleşmek çok agır geldi bazen kendimi çok kötü hissediyorum.

Üzüntülüsün ama cocugun babasiyla saglam bir iliski kura bilmesi icin bu durumu kabullensen iyi olur... sonuc olarak seni aldatti cocugunuzu degil. Bosanmisiniz zaten. Ha hir cikarmak istiyorsan cocugun psikolojisi bozulur diye düsünüyorum zaten babasinin neden sizinle olmadigini anlamiyordur bile ve kafasi karismisdir ...
yeni sevgilisini cocugunuza ne zaman tanisdirmak istedigini size danisa bilirdi yalniz...
bu benim düsüncem.
Profesonel destelde alabilirsin bence. Saglam anne saglam cocuk demektir. Sabir diliyorum...
yeni sevgilisi olsa sorun yok benimle evliyken yani yuvamı bizzat yıkan o şerefsiz adamla o şerefsiz kadın bunu hazmedemiyorum.

Olan sana olur ... ne kadar hizli kendi yoluna bakarsan o kadar karli cikicaksiniz sende cocugunda
Bazen diyorum ki keşke çocuk olmasaydı ister istemez iletişim kurmak zorunda kalıyorum bazen de diyorum ki al çocuğunu tek başına bir eve çık dert ortağın olur o ama çok küçük daha çalışıyorum ailem bakıyor

Bazen diyorum ki keşke çocuk olmasaydı ister istemez iletişim kurmak zorunda kalıyorum bazen de diyorum ki al çocuğunu tek başına bir eve çık dert ortağın olur o ama çok küçük daha çalışıyorum ailem bakıyor
O senin dert ortagin olamaz ki :) o senin cocugun :) ve babasi her kim olursa olsun iyiki var ve herseye degiyor. Sen kesinlikle bu psikolojiden kurtulman lazim hemde acil :/

Kız, çocuk beni sevsin diye 1500 takla atmıştır.
Çocuğun aklında da kalmıştır çok üzücü farkındayım ama takmayın lütfen. Çocuğunuzla mutluluklar diliyorum :anne:

bilenler olacaktır aldatıldım boşandım 4 yaşında çocugum var dün bir kelime de beni aldattıgı kızın adı geçti direk tekrarladı çocuk onu içim acıdı.o kim diye sordum babamın arkadaşı dedi tanıyor yor musun sen dedim evet tanıyorum seviyorum ben onu dedi içim acıdı zaten bu evde olma süreçi beni yıpratmışken birde daha küçücük çocugumdan bunu tekrar duymak beni çok üzdü.gitmiş çocugu beni evliyken aldattıgı sevgilisi ile tanıştırmış ya çok moralim bozuldu.çocuga o kim diyince direk babamın arkadaşı o abla dedi çok üzüldüm beni teselli edin nolur ya:KK43: ikisininde ALLAH belasını versin
Merak etme iki gün sonra onu da bırakacak ..

X