• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Canım Saçlarım

Yok kız yapar mıyım bidaha kremi. kaydirigubbakcemile3 İğrenç oluyor arınmak bilmiyor valla.:olmaz: Bırak kuru kalsın saçlarım.. Boyalarım akıyor yaşasın..zemuszemus 2 günde bir yıkıyorum saç bakım yağı aldım onu sürüyorum bide. Rengi açıldı yavaş yavaş dönüyor ama altları kahveydi kızıla dönüyor yine. Nefret ettim kızıldan.. :oklava:

:))) yaglarbakım yapıyor ıse yarıyor bence bende kullanıyorum. bırak kasın boyan kızıllıkta cıksın baya acılınca boyarsın ıstedıgın renge ıkı renk akrıstırırsın kulluyle baska rengı karıstırırsın kızıllık azalır zamanalda gıder

:))) yaglarbakım yapıyor ıse yarıyor bence bende kullanıyorum. bırak kasın boyan kızıllıkta cıksın baya acılınca boyarsın ıstedıgın renge ıkı renk akrıstırırsın kulluyle baska rengı karıstırırsın kızıllık azalır zamanalda gıder

İnşallah canımm benim. Bende öyle düşünüyorum.. Çok sağolasın.Şeniz Son gelişmeleri yazarım yine..

boyattım ve de yıpranma yanma olmadı.. daha öncesinde akıtmak içinde saçımı beyaz sabun kullanmıştım biraz rengi kırılmıştı.. oryalle açmadı kuaför bi boyaymış onnla açtı siyahlarım çok açılmasa da eskisinden ii oldu kızıla boyattm balyajlı gibi oldu ama ii oldu kaydirigubbakcemile2 glissn saç spreyini kullanıorm çokta memnunum saçlarımıda kestirdim rahat oldu opuyorumnanaktan

boyattım ve de yıpranma yanma olmadı.. daha öncesinde akıtmak içinde saçımı beyaz sabun kullanmıştım biraz rengi kırılmıştı.. oryalle açmadı kuaför bi boyaymış onnla açtı siyahlarım çok açılmasa da eskisinden ii oldu kızıla boyattm balyajlı gibi oldu ama ii oldu kaydirigubbakcemile2 glissn saç spreyini kullanıorm çokta memnunum saçlarımıda kestirdim rahat oldu opuyorumnanaktan

Ayy ne güzel hayatm. hihoyyyt Ben uzuuuuun bir süre boyatmıycam saçlarımı.:1no2: Alacalı gezicem kendine gelsin. Aksın gitsin boyalar yaa. Çok sıkıldım ben. alsanaalsanasmile

Back