- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi Balbocegii
-
merhaba cnm ben burda okuduğum kadarıyla beyaz sabunun akıttığını söylüyorlarAyy canım ya. Boyattıktan sonra yazar mısın nasıl olduğunu? Ben saçlarımı çok yıpratmaktan korkuyorum. O yüzden nadasa bırakıcam biraz.kaydirigubbakcemile3 Boyanın çabuk akmasını nasıl sağlayabilirim peki?bilmiyorumkismile Keşke hiç boyatmasaydım.. Çok özledim kendi saçlarımı, işte bir heves boyattım.klava:
merhaba cnm ben burda okuduğum kadarıyla beyaz sabunun akıttığını söylüyorlar
ama beyaz sabun kullandığında kurutabilir yumurtanın için eczaneden bevigen bemix ve bepanthen kapsül alıp karıştır bide lokman hekimde mecitefendinin saç bakım yağı var baya güzel bişey ondanda bi çorbakaşığı falan kat 1 - 2 saat beklet saçında en azından kuruluğu gider ve kırılmaz
evet canım bende sac bakım yagı kullanıyorum benımkı mecıtefendı degıl ben oyle eczaneden aldım baden susan hınt yagı ve ıcıne saf zeytıngayı katıyorum ısıtıyorum su buharında sacıma surup bır saat bekletıyorum kurulugu baya alıyor benımde duzlestırıcıden masadan kurumustu ıkıa ydır bırakmıstım yag yapmayı gecen pazar yaptım tum derdı yaglı bakımmıs hemen yumusacık oldu :)))))
kız ıkı uc hafta sacını yıkamadan nasıl durabılıyosun:)))))))Canım yaa. Benim zaten kuru saçlarım. Kuaför krem sür saçına demişti. Yağlı el kremlerinden bildiğin.. kafamçokkarıştı Çok şaşırmıştım, ama saçlarım hiç yağlanmıyor. 2 Hafta 3 hafta yıkamıyorum hiç yağlanmıyor.:umursamaz: Yeni kestirdim kırıklarımı falan aldırdım.. Bakımda yapınca aksın boyalar, saçlarım kendine gelsin ayol..aklinialirimsmile
kız ıkı uc hafta sacını yıkamadan nasıl durabılıyosun:)))))))
bence biraz bekle sen canım acele etme en dogru kararı vermişsin zaten
hadıya normal el kremı surup ıkı uc hafta yıkamamanı mı soyledı nedenkı anlamadım nasıl bır bakım :)))) vallaıyı duruyosun o kadar ben uc gun yıkamasam dorduncu gun dısarı cıkamam kendımı ıgrenc hıssederım benımde saclarım hıc yaglanmaz ama pınpırıklıyım bıraz:))))Ay çok güldürdün beni..Kuaför tembihledi yıkama, bekle yağlanmıyorsa krem sür dedi. kaydirigubbakcemile
hadıya normal el kremı surup ıkı uc hafta yıkamamanı mı soyledı nedenkı anlamadım nasıl bır bakım :)))) vallaıyı duruyosun o kadar ben uc gun yıkamasam dorduncu gun dısarı cıkamam kendımı ıgrenc hıssederım benımde saclarım hıc yaglanmaz ama pınpırıklıyım bıraz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?