• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Canım Saçlarım

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118
Off çok üzgünüm güzelim saçlarımı mahvettim.mafoldumben 2ay önce falan saçlarımı kolestonun patlıcan moru rengine boyattım. Güzeldi hoşuma gitmişti sonradan kızıla döndü. 1hafta öncede Palettenin Fındık kabuğu rengine boyadım. Tabiki iğrenç oldu. mafoldumbenBoyanın aktığı yerler turuncu. Aralarda kızıl, dipleri sarı. Ne yapıcam şimdi. Kuaföre gidersem saçlarımı yıpratırlar diye korkuyorum. Yardım eder misiniz, lütfen..a.s.

kuaföre git derim yıpratmaz akıtma işlemi olacak illa, sonra bi renkte karar ver boyansın2-3 dip boyası geldiğinde boyatırsın renk tutar ilk boya herzaman ton değiştirir

canım bencede kuafore gıtmelısın ama kuafore gıttıgınde boyle sessız sakın uslu puslu durma,cunku kuaforler bıraz bılgısız sandıkalrı ınsanların saclarını kepaze edıyorlar, ıstedıgın gıbı olmasına sureklı vurgu yap

canım benm de tavsiyem, saçlarını bir süre boyadan uzak tutman. daha fazla yıpratma bence kuaföre gidip. biliyorum hiç sevmediğin bir saç rengiyle dolaşmak kötü ama biraz daha beklersen boya daha iyi oturur diye düşünüyorum.

Çok komik duruyor saçlarım. Hele fönlü hiç güzel olmuyor kimi yeri turuncu kimi yeri kızıl.. mafoldumben Şimdilik hiçbişey yapmıyorum. O zaman birkaç ay sonra kuaföre giderim. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımınız için.. a.s.

benimde öle oldu kızıl siyah turuncu gibi her renk var mübarek.. açtırmaktanda çok çekiniorm ama başka yolu da yok bi kaç kuaföre gittim hepsiyle konuştum sende önce fikir al bi kaç kuafören derim..haftaya açtırıp boyatcam bakalım ne olacak..bilmiyorumkismile

Ayy canım ya. Boyattıktan sonra yazar mısın nasıl olduğunu? Ben saçlarımı çok yıpratmaktan korkuyorum. O yüzden nadasa bırakıcam biraz.kaydirigubbakcemile3 Boyanın çabuk akmasını nasıl sağlayabilirim peki?bilmiyorumkismile Keşke hiç boyatmasaydım.. Çok özledim kendi saçlarımı, işte bir heves boyattım. :oklava:

Ayy canım ya. Boyattıktan sonra yazar mısın nasıl olduğunu? Ben saçlarımı çok yıpratmaktan korkuyorum. O yüzden nadasa bırakıcam biraz.kaydirigubbakcemile3 Boyanın çabuk akmasını nasıl sağlayabilirim peki?bilmiyorumkismile Keşke hiç boyatmasaydım.. Çok özledim kendi saçlarımı, işte bir heves boyattım. :oklava:
merhaba cnm ben burda okuduğum kadarıyla beyaz sabunun akıttığını söylüyorlar
ama beyaz sabun kullandığında kurutabilir yumurtanın için eczaneden bevigen bemix ve bepanthen kapsül alıp karıştır bide lokman hekimde mecitefendinin saç bakım yağı var baya güzel bişey ondanda bi çorbakaşığı falan kat 1 - 2 saat beklet saçında en azından kuruluğu gider ve kırılmaz

merhaba cnm ben burda okuduğum kadarıyla beyaz sabunun akıttığını söylüyorlar
ama beyaz sabun kullandığında kurutabilir yumurtanın için eczaneden bevigen bemix ve bepanthen kapsül alıp karıştır bide lokman hekimde mecitefendinin saç bakım yağı var baya güzel bişey ondanda bi çorbakaşığı falan kat 1 - 2 saat beklet saçında en azından kuruluğu gider ve kırılmaz

Teşekkür ederim tatlım. a.s.Dediklerini uygulayacağım. Umarım iyi olur.:Saruboceq:

evet canım bende sac bakım yagı kullanıyorum benımkı mecıtefendı degıl ben oyle eczaneden aldım baden susan hınt yagı ve ıcıne saf zeytıngayı katıyorum ısıtıyorum su buharında sacıma surup bır saat bekletıyorum kurulugu baya alıyor benımde duzlestırıcıden masadan kurumustu ıkıa ydır bırakmıstım yag yapmayı gecen pazar yaptım tum derdı yaglı bakımmıs hemen yumusacık oldu :)))))

evet canım bende sac bakım yagı kullanıyorum benımkı mecıtefendı degıl ben oyle eczaneden aldım baden susan hınt yagı ve ıcıne saf zeytıngayı katıyorum ısıtıyorum su buharında sacıma surup bır saat bekletıyorum kurulugu baya alıyor benımde duzlestırıcıden masadan kurumustu ıkıa ydır bırakmıstım yag yapmayı gecen pazar yaptım tum derdı yaglı bakımmıs hemen yumusacık oldu :)))))

Canım yaa. Benim zaten kuru saçlarım. Kuaför krem sür saçına demişti. Yağlı el kremlerinden bildiğin.. kafamçokkarıştı Çok şaşırmıştım, ama saçlarım hiç yağlanmıyor. 2 Hafta 3 hafta yıkamıyorum hiç yağlanmıyor.:umursamaz: Yeni kestirdim kırıklarımı falan aldırdım.. Bakımda yapınca aksın boyalar, saçlarım kendine gelsin ayol..aklinialirimsmile

Canım yaa. Benim zaten kuru saçlarım. Kuaför krem sür saçına demişti. Yağlı el kremlerinden bildiğin.. kafamçokkarıştı Çok şaşırmıştım, ama saçlarım hiç yağlanmıyor. 2 Hafta 3 hafta yıkamıyorum hiç yağlanmıyor.:umursamaz: Yeni kestirdim kırıklarımı falan aldırdım.. Bakımda yapınca aksın boyalar, saçlarım kendine gelsin ayol..aklinialirimsmile
kız ıkı uc hafta sacını yıkamadan nasıl durabılıyosun:)))))))

Ay çok güldürdün beni.. :1::1: Kuaför tembihledi yıkama, bekle yağlanmıyorsa krem sür dedi. kaydirigubbakcemile
hadıya normal el kremı surup ıkı uc hafta yıkamamanı mı soyledı nedenkı anlamadım nasıl bır bakım :)))) vallaıyı duruyosun o kadar ben uc gun yıkamasam dorduncu gun dısarı cıkamam kendımı ıgrenc hıssederım benımde saclarım hıc yaglanmaz ama pınpırıklıyım bıraz:))))

hadıya normal el kremı surup ıkı uc hafta yıkamamanı mı soyledı nedenkı anlamadım nasıl bır bakım :)))) vallaıyı duruyosun o kadar ben uc gun yıkamasam dorduncu gun dısarı cıkamam kendımı ıgrenc hıssederım benımde saclarım hıc yaglanmaz ama pınpırıklıyım bıraz:))))

Yok tatlım sadece yıkama dedi.. sonra da hala yağlanmıyorsa saçlarını her yıkamadan önce kremle dedi. a.s

Back