• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kızlar napiyosunuz?
Yumurtlama 11. Gunu testim kalplerimiz kadar bembeyaz 😂😅 sanirim bu ayda hüsran 🤷🏼‍♀️ saglik olsun ne diyelim. Ben yumurtlama gunumu bildigim icin olsa cikardi diye dusunuyorum bu saatten sonra umutlu degilim yani pek. @Fang esinin degerleri kaç cikti sorun sayisindami yoksa hareketli sayisindami?
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Childdevelopment @Safiye19 Demgey3 Demgey3 C Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi Veziir Veziir My_Moonlight06 My_Moonlight06 @ozguss W wish2401 ve suan etiketleyemedigm diger yol arkadaşlarım 🥰🌸
Kuzu olur inşallah ya belli olmaz Allah büyük. Bende de geri sayım başladı bakalım göreceğiz

Kızlar merhaba. Ben bu ay çakşır otuna başladım.2013 de bunu kullandığım ay büyük oğluma hamile kalmıştım.şimdi tekrar deneyim dedim 🙈

Durum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşko😂😂😂 hala regli olmadım kan verdim negatif 💩 gibi bi durum yaşıyorm 😐 cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim 🤣 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ partalina_ bitliKedi bitliKedi Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Lale95 C Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 My_Moonlight06 A ad000 Veziir Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim ♥️♥️
Bence stresten bizim hormonlar oynak kuzum. Ben bu ay saldım mesela spor ve diyete adadım kendimi. Herşeyden vazgeçtim. Tatlım ada çayı iç söktürür adeti

Back