- Konu Sahibi deniz_gunes
Ayyy duygulandım bak bende ağlıycam ama zaten doluyum kendimi sıkmaktan dişlerim acıdı sabahtan beri ben bir lavaboya gidiyim dayanamıcam yaaaaaaaa ..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın kızlar şu yazıyı yazarken ağlıyorum .senağlamabenim küçük kızım sabah akula gönderdiğim yavrum şimdi haberi geldi mitingdeymiş avazı çıktığı kadar bağıyormuş ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye seninle gurur duyuyorum annecim
vatanına ve insanına sahip çıktığın için
sen benim gözümde benim küçük kızımsın büyümüş sün bugün anladım yüreğinde büyümüş annecim![]()
Ya gurbaaaa off yaaa, neyse tamam ...
inanın kızlar şu yazıyı yazarken ağlıyorum .senağlamabenim küçük kızım sabah akula gönderdiğim yavrum şimdi haberi geldi mitingdeymiş avazı çıktığı kadar bağıyormuş ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye seninle gurur duyuyorum annecim
sen benim gözümde benim küçük kızımsın büyümüş sün bugün anladım yüreğinde büyümüş annecim![]()