• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım kızım ceren 'im

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
398
44
--------------------------------------------------------------------------------

kaydirigub bakcemile2 herkese merhabalar bu yazıyı yazmak için ne kadar bekledim bilseniz hep heveslenirdim yazanlara birgün bende yazarmıyım diye yada nasıl yazsam acaba diye ama artık şimdi oturdum içimden gelenleri yazıcam.....6 nisan sabahı saat 7 de evden çıktık az değil 100km yol gidecektik ve saat 9 da randevumuz vardı arabada ben eşim annem,babam,kardeşim ve kızı(onlar arkada sıkıştı ama ben ve kızım önde rahattık ama:))
tam saatinde vardık hastanemize içeri girerken çıkış anını düşündüm ve eşime 3 kişi çıkcaz inş dedim dua ederek içeri girdik,yatış işlemleri yapıldı kalp grafisi damar yolu ve sıra sondaya geldi korkuyodum ondan ama gercekten zor değil biraz yanma oluyo korkmayın kolay o hatta çıkarmasıda kolayda sonrası biraz beni zorladı soda takıldığı için ertesi gün idrarda yanma oluyodu oda geçti düğer gün neyse uzatmayım ayrıntıyı derken saat atm 12:00 dıki ben sedyede ameliyathane yazısını gördüm annemlere eşime el salladım asansörün önünde hiç konuşmadım çünkü konuşamazdım ağlardım onlarda zor tuttular kendilerini zaten tansiyon problemim vardı o yüzden rahat olamya çalışıyordum vee kapı kapandı saat hep gözümün önündeydi 12:05anestezi uzmanı geldi ve epidurali taktı hiç hissetmiyosunuz o anda hemen ayklarım ısındı ve uyuşmaya başladı acele yatırdılar ve dr.umda geldi daha saat 12:10 duki hemşireye dr başladımı dedim başladı tabi şimdi bebek gelio dedi veeee müthiş ses kızım ağlyodu hemde orayı yıkarcasına o sesi duyduğuum an artık tutamadım kendimi gözyaşlarım boşaldı dr .um ağlama lütfen hastalarım ağlıyo sonra bende etklieniyorum dedi ve hemşireye götürmeden önce görmek istediğimi söyledim yanıma getirip öptürdü kokla annesi dedi allah ım bu koku dünyadaki en güzel kokuydu ve o günden beri bu koku artık hayatımda elbiselerime bile siniyo sonra dikiş faslı derken 12:50 biz odamıza geldik artık kızım yanımda idi saatlerce onu seğrettim.... uyuşma geçince hafif ağrılar oluyo oda artık olcak ertesi gün çıktık biz artık aile olmuştuk evimizdeyiz şimdi ilk 3 gün sütüm gelmedi mama vs.kabusum oldu bu geceye kadar hiç uyuyamadım ama dün akşam sütüm geldi ve bebeğim kuzuya dönüştü bende uyudum oda.emerken onu seğretmek de daha ayrı ve güzel.....
bu hikaye böyle uzar gider inş ifade edebildim kendimi darısı tüm bekleyenler ve isteyenlerin başına ha bide doğum hikayelerini okurken hep normal doğumları seçerdim sezeryanlar çokta hikaye gibi gelmezdi ama başıma geldi cereninde selamı var teyzeleri avatrıma koydum resim eklemeyi becerirsem onuda eklerim :emir_bebek::emir_bebek:

neee gzlll yaaa darısı başımıza inş
allah analı babal büyütsünnn

Gözün aydın canım a.s. Allah bebeğini güzel günlerde, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

teşekkürler hepinize

allah bu duyguyu isteye herkese nasip etsin...

aminnnnn allah herkse nasip etsin canim.saglkla büyütürsün inş.sen anlatinca ben geldim gözlerim doldu adetaa.onun kokulari yokmu...kurban olurum ben onları verenee

........................................

teşekkür ederim seninkinide inşallah cnım

Back