Canım kardeşim askerden geldi

allahım sen özleyenleri bekleyenleri sağlıcakla kavuştur:Saruboceq:

aminnnn kızlar.... Allah kavuştursunnnn hepimizi

darısı bütün askerlerin başına tatlımm sizinde gözünüz aydınn kaydirigubbakcemile5

gözünüz aydın olsun..ne güzel..Rabbim bütün askerlerimizi korusun..darısı bizim başımıza inşallah..

benim kardeşim de adıyamanda askerdi yeni geldi darısı önce diğer mehmetçiklere sonra da onları bekleyenlere:Saruboceq:

gözünüzaydın olsun.
darısı tüm askerlerin ve asker yolu bekleyenlerin başına inşallah.

çok sevindim şükürler olsun gelmiş sağ sağlim
benımde kardesım asker
nısanlımda kasımda gıdıyor
darısı tum asker yolu bekleyenlere tez zamanda kavuşmak ümidi ile...

Gözünüz aydın canım.Allah benim kardeşime de sağ sağlim dönmeyi nasip etsin inşallah.
Rabbim tüm mehmetçikleri korusun.:Saruboceq:

allahım sen özleyenleri bekleyenleri sağlıcakla kavuştur:Saruboceq:

amin güzel dualarınıza...Allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın sağ sağlim dönmelerini nasip etsin inş.
teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız içinopuyorumnanaktan

canım darısı bütün askerlrimize allahım hayırlı teskereler versin allaha emanet olsunlar

Gözünüz aydın. Hayırlısıyla benim kardeşimde gelsin bi. Allah(CC.) bütün asker yolu bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inş. Ve askerlerimizide başımızdan eksik etmesin.

kızlaaaaar abimde kısa dönem ardahanda askerlik yaptı şimdi de abim geldi yani bizde 2 asker vardı allahın izni ile ikiside geldi darısı siz bekleyen canlarıma:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…