Canım kardeşim askerden geldi

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413
bitanecik kardeşim canım, tosunum vatani görevini bitirip geld:sm_cool::teytey:i şükürler olsun...
Allahım tüm asker yolu gözleyenleri böyle sevindirsin, tüm Askerlerimizi sevdiklerini bağışlasın inş.

darısı bütün askerlere olsun inşaallah.
benim kardeşimde mardinde asker
inşaallah hayırlısıyla görevini yapıp gelir
dualarımız onlarla:Saruboceq:

bitanecik kardeşim canım, tosunum vatani görevini bitirip geld:sm_cool::teytey:i şükürler olsun...
Allahım tüm asker yolu gözleyenleri böyle sevindirsin, tüm Askerlerimizi sevdiklerini bağışlasın inş.

a.s. cok şükür geldı tosunumuz darısı bütün annelerın kardeşlerın ve sevenlerın başınaaa sositososito:teytey::teytey:

a.s. cok şükür geldı tosunumuz darısı bütün annelerın kardeşlerın ve sevenlerın başınaaa sositososito:teytey::teytey:
benim yerime de öp annem kardeşimi ben uzaktayım ama oradaymış gibi mutluyum çok şükür geçti bitti 15 ay

oh kavuşmuşsunuz. şükür. asker bekleyenlere de; "Allah kavuştursun. askerimizi korusun rabbim.
asker3.jpg

darısı bütün askerlerin başına tatlımm sizinde gözünüz aydınn kaydirigubbakcemile5

gözünüz aydın olsun..ne güzel..Rabbim bütün askerlerimizi korusun..darısı bizim başımıza inşallah..

benim kardeşim de adıyamanda askerdi yeni geldi darısı önce diğer mehmetçiklere sonra da onları bekleyenlere:Saruboceq:

gözünüzaydın olsun.
darısı tüm askerlerin ve asker yolu bekleyenlerin başına inşallah.

çok sevindim şükürler olsun gelmiş sağ sağlim
benımde kardesım asker
nısanlımda kasımda gıdıyor
darısı tum asker yolu bekleyenlere tez zamanda kavuşmak ümidi ile...

Back