Canım hiç birşey istemiyor

ruyaeylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
87
0
yaklaşık iki haftadır kendimi yalnız yorgun ve huzursuz hissediyorum devamlı ağlamak geliyor içimden ağlıyorumda yemek yaparken tuvalette bile kendi kendime konuştuğumu farkettim kendi sorunlarımı kendime anlatıyorum bu normal mi bilmiyorum ama geceleri dişlerimi gıcırdatmaya başladığımı söylüyor eşim diş gıcırtdatma 2 aydır falan var uyuyamıyorum geceleri saat 4de 5de anca uyuyabiliyorum sabah 6da kalkıyorum gün içinde yarım saat bi saat uyuyorum acaba bi psikoloğamı gitsem diyorum ama sonradan vazgeçiyorum mevsim değişikliğidir bu aralar kafam yoğun falan diyorum çok kararsızım meltem hanım sizce sorunum ne olabilir

Son düzenleme:
Merhaba Rüyaeylül, mevsim değişikliği diyebilmemiz için baharlardan birinde olmamız lazım. Ama iki hafta bir süre daha kendimize zaman tanıyabileceğimiz bir zaman. Eğer şikayetiniz önümüzdeki ay da devam ederse, bir uzman yardımı almanız doğru olur.
Sıkıntı dişlerinizi gıcırdatıyor olmanızda. Bu yanlış davranış nedeni ile dişleriniz ve çeneniz zarar alır. Diş gıcırdatması psikolojiktir. Bunun için yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmanız doğru olacaktır.

X