Canım hep mandalina istiyor

Benim de hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor ama açlıktan da duramıyorum bn ne yapcam zaten 49 kiloyum bebeğim içerde nasıl besleniyor bilmiyorum hep midem bulanıyor

Benim de hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor ama açlıktan da duramıyorum bn ne yapcam zaten 49 kiloyum bebeğim içerde nasıl besleniyor bilmiyorum hep midem bulanıyor
Canım bunu doktorunla paylaş muhakkak takviye vitamin önerecektir. Bana bulantı olursa ne zaman ne kadar yersen kardır sakın sıkıntı yapma demişti

Canım bunu doktorunla paylaş muhakkak takviye vitamin önerecektir. Bana bulantı olursa ne zaman ne kadar yersen kardır sakın sıkıntı yapma demişti
Pazartesi doktora gitcem insallah paylasicam sağol canım
Korkma ilk 3 ay bebek yediklerinden beslenmiyor vucuttaki depolarimizdan besleniyor
Bunu öğrendigime sevindim :) sağol canım içim rahatladı gerçekten :)

Sağolasın canım dikkat edeceğim benim de mi oğlum olacak acaba
Valla ben en çok sevdiğim tatlı türlerinden uzaklaştım sofrada her çorbaya limon sıkıyorum ayrana bile ciddi anlamda ekşi tükettim hele o mayıs haziranda ekşi eriklerden kütür kütür kızım olacağmış Allah'ın izniyle

Ohh maşallah Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin

Geçer canım tuzlu kraker bulundur yanında bastırır bi de kuzenim ayva yerdi bulantımı bastırıyor diye faydası olur belki sana da
Sağol canım ayvayi yeni duydum hemen eşime söyleyim :)) inşallah faydası olur

Canım ben 7 8 taneyı bıle geçti yedım ılk çıktığında Sımdı az yıyorum ama bana ıyı geldı doktor bır zararı olmaz dedı Sonuçta tek mandalınayla beslenmiyoruz

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ilişkiye girdim sonrasında adet oldum ama herzamankinden fazlaydı günde 8 ped değiştiriyordum.Eşim içime gelmedii.Adetim bittikten sonra test yaptım ama negatif fakat çok şiddetli miğde bulantım var hep başım dönüyor psikolojikmidir?

Cok gaz yapiyor ya,dikkat et bebek buyudukce kasik agrisi yapmaya basladi bende gaz sikistiriyor çünkü :)bende asiri mandalina yiyorum surekli mandalina aliyoruZ eve :)

Hele ben zor tutuyorum kendimi abartıyorum mandalinayı. Gaz yaptığı doğrudur. Bende ne yesem şişkinlik yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…