- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunu doktorunla paylaş muhakkak takviye vitamin önerecektir. Bana bulantı olursa ne zaman ne kadar yersen kardır sakın sıkıntı yapma demiştiBenim de hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor ama açlıktan da duramıyorum bn ne yapcam zaten 49 kiloyum bebeğim içerde nasıl besleniyor bilmiyorum hep midem bulanıyor
Korkma ilk 3 ay bebek yediklerinden beslenmiyor vucuttaki depolarimizdan besleniyorBenim de hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyor ama açlıktan da duramıyorum bn ne yapcam zaten 49 kiloyum bebeğim içerde nasıl besleniyor bilmiyorum hep midem bulanıyor
Pazartesi doktora gitcem insallah paylasicam sağol canımCanım bunu doktorunla paylaş muhakkak takviye vitamin önerecektir. Bana bulantı olursa ne zaman ne kadar yersen kardır sakın sıkıntı yapma demişti
Bunu öğrendigime sevindim :) sağol canım içim rahatladı gerçekten :)Korkma ilk 3 ay bebek yediklerinden beslenmiyor vucuttaki depolarimizdan besleniyor
Evet benimde 3 4 ay midem bulandı 7 8 kilo vermiştim geçti allaha şükür :)Pazartesi doktora gitcem insallah paylasicam sağol canım
Bunu öğrendigime sevindim :) sağol canım içim rahatladı gerçekten :)
Ohh ne güzel ya inşallah bnim de tez zamanda geçer bn artık kilo almak istiyorumEvet benimde 3 4 ay midem bulandı 7 8 kilo vermiştim geçti allaha şükür :)
Valla ben en çok sevdiğim tatlı türlerinden uzaklaştım sofrada her çorbaya limon sıkıyorum ayrana bile ciddi anlamda ekşi tükettim hele o mayıs haziranda ekşi eriklerden kütür kütür kızım olacağmış Allah'ın izniyleSağolasın canım dikkat edeceğim benim de mi oğlum olacak acaba
Geçer canım tuzlu kraker bulundur yanında bastırır bi de kuzenim ayva yerdi bulantımı bastırıyor diye faydası olur belki sana daOhh ne güzel ya inşallah bnim de tez zamanda geçer bn artık kilo almak istiyorum
Ohh maşallah Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinValla ben en çok sevdiğim tatlı türlerinden uzaklaştım sofrada her çorbaya limon sıkıyorum ayrana bile ciddi anlamda ekşi tükettim hele o mayıs haziranda ekşi eriklerden kütür kütür kızım olacağmış Allah'ın izniyle
Sağol canım ayvayi yeni duydum hemen eşime söyleyim :)) inşallah faydası olurGeçer canım tuzlu kraker bulundur yanında bastırır bi de kuzenim ayva yerdi bulantımı bastırıyor diye faydası olur belki sana da
Allah razı olsun canim senin de öyleOhh maşallah Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin
İnşallah canımSağol canım ayvayi yeni duydum hemen eşime söyleyim :)) inşallah faydası olur
12. Haftadan sonra bulantilar azalır muhtemelenOhh ne güzel ya inşallah bnim de tez zamanda geçer bn artık kilo almak istiyorum
Canım ben 7 8 taneyı bıle geçti yedım ılk çıktığında Sımdı az yıyorum ama bana ıyı geldı doktor bır zararı olmaz dedı Sonuçta tek mandalınayla beslenmiyoruzKızlar 8+2 hamileyim ve biraz fazla mandalina tüketiyorum. Günde 6 7 oluyor bazen. Her şeyin aşırısı zarar biliyorum ama bunda sınır nedir? Yani günde şu kadar mandalinayı aşmamak gerek diyeceğimiz bir rakam var mı?
ay canım çok sağol bunu söylediğin iyi oldu :)
Canım ben 7 8 taneyı bıle geçti yedım ılk çıktığında Sımdı az yıyorum ama bana ıyı geldı doktor bır zararı olmaz dedı Sonuçta tek mandalınayla beslenmiyoruz