Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah :)Hayir cnm c vitamini bi zarari olmaz fazlasi yarasin bebisimize sadece mideni rahatsz etmesin yeter Allah bagslasin hayirlisiyla al kucagina insallah canm
Bebiş turuncu olsa ya ben severim turuncu insanlarıC vitamini vücutta depolanmaz idrarla atılır haa cok fazla yersen mandalina gibi turuncu olursun 2 3 saat sadece
Ekşi fikrine çok uzağım limon diyince bile içim bi tuhaf oluyor maşallah iyi yemişsinBenim de süt mısır istiyor ama geçen limon yedim
Sağolasın canım dikkat edeceğim benim de mi oğlum olacak acabaAyyyy ilk 3 ay ben sürekli durmadan mandalina yedim :) oğlum olcak Allah'ın izniyle :) Sende ye ama çok abartma bence çünkü beni ishal yapmaya başlamıştı abarttığım için.. gün içine yayarak en fazla 3 tane ye bence ben 2 tane yiyordum
Ay aynen bende öyle bi portakallar çıksa da kilo kilo götürsemBen de ayniyim bu aralar kahvaltida bile mandalina yiyorum resmen. Yatarken de demir takviyesinin emilimini hizlandirmak icin 2-3 tane daha yiyorum. Ayrica sabirsizlikla portakalin cikmasini bekliyorum
Yok canım benimki illa tatlı mandalin olacak ama resmen aşk yaşıyorum uyanıyorum aklıma ilk gelen mandalinAyy canım bana olmadıysa sanada olmaz 6,7 taneyi ben bir oturuşta yiyorum şuana kadar sıkıntı olmadı ve ben daha ilk çıktığında ekşiyken bile böyleydim koklaya koklaya yiyorum resmen
Benim yaşadığım yerde caddelerde bile portakal, mandalin, turunc agaclari var. Gozum portakallarda az daha olsunlar goz hakki koparıcam hemenAy aynen bende öyle bi portakallar çıksa da kilo kilo götürsem
Ben buralarda göremedim valla canım hiç ama yine de mevsiminde daha bir güzel az daha zamanı varBenim yaşadığım yerde caddelerde bile portakal, mandalin, turunc agaclari var. Gozum portakallarda az daha olsunlar goz hakki koparıcam hemen
Hahaha kızın olacak o zaman ben ilk gebeliğimde mandalina canavarı olmuştum kızım olduKızlar 8+2 hamileyim ve biraz fazla mandalina tüketiyorum. Günde 6 7 oluyor bazen. Her şeyin aşırısı zarar biliyorum ama bunda sınır nedir? Yani günde şu kadar mandalinayı aşmamak gerek diyeceğimiz bir rakam var mı?
Vallahi yedim hatta eşim baya dalga geçtiEkşi fikrine çok uzağım limon diyince bile içim bi tuhaf oluyor maşallah iyi yemişsin
Az kaldı da dogurmadan yerim insallah diyorum senin daha zamanin bol burdakiler tatlaninca senin icin de göz hakkı koparır gonderirim sana canimBen buralarda göremedim valla canım hiç ama yine de mevsiminde daha bir güzel az daha zamanı var
Canım benim düşünmen bile yeterAz kaldı da dogurmadan yerim insallah diyorum senin daha zamanin bol burdakiler tatlaninca senin icin de göz hakkı koparır gonderirim sana canim