turtimami Guru Kayıtlı Üye 15 Nisan 2009 19 1 10 Aralık 2009 Konu Sahibi tanrubeyf #21 Görümceden dost mu olur canım benim bende 3 tane belalısından var.
7VerenGul Hayat Sevince Güzeeel :) Kayıtlı Üye 7 Aralık 2009 2.476 1 21 Aralık 2009 Konu Sahibi tanrubeyf #22 turtimami .!.: Görümceden dost mu olur canım benim bende 3 tane belalısından var. Genişletmek için tıkla... Ne ilgisi var yahu.. Sonuçta bizde bayanız bizde görümce oluyoruz. Kendinizi belalı biri olarakmı görüyorsunuz ? Tamamen karakterle ilgili olan şeylerin görümce kaynana diye adını çıkartıyosunuz. Hiç sevmiyorum bu tür konuşmaları lmaz:
turtimami .!.: Görümceden dost mu olur canım benim bende 3 tane belalısından var. Genişletmek için tıkla... Ne ilgisi var yahu.. Sonuçta bizde bayanız bizde görümce oluyoruz. Kendinizi belalı biri olarakmı görüyorsunuz ? Tamamen karakterle ilgili olan şeylerin görümce kaynana diye adını çıkartıyosunuz. Hiç sevmiyorum bu tür konuşmaları lmaz:
turtimami Guru Kayıtlı Üye 15 Nisan 2009 19 1 23 Şubat 2010 Konu Sahibi tanrubeyf #23 sen daha bekarsın sende evlen o zaman konuşalım canım