• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım evimmmm

güle güle otur .

fakat biraz renk katmalısın en azından aksesuarlara her yer kahverengi olmuş .

aksesuarlarda turkuaz yeşilini öneririm . kahveyle iyi kombin olur :16:

Allah bir ömür mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inş. :)) darısı başımıza :)

kahve ama asil durmuş sebebi sütlü kahve mobilyalar sanırım bir de acık renk ve düz halı doğru seçim halının marka ve fiyatını yazarsan sevinirim..ben de değişiklikle ryapıyorum da ihtiyaçlar hiç bitmez zaten..

Modern tarzda döşenmiş evleri çok beğeniyorum. Kahverengini salonlarda sevmesemde inanılmaz beğendim salonunuzu.Hatta bu köşede en beğendiğim salonlardan biri de sizinki oldu diyebilirim.Umarım diğer odalarınızıda en kısa sürede eklersiniz.İnşallah herzaman Aşkla mutlulukla kullanın her eşyanızı

Maşallah... :nazar: :nazar: :nazar:
Huzur mutlulukla oturun inşallah...
Doğtaş'ın beğendiğim bir diğer mobilyaları...
Koltuklar haricinde, TV ünitesi, Konsol, Masa ve vitrinlerini çok beğenmiştim.
Fakat benim bütçemi aştığı için alamadık...

Güle güle kullan... :16:

renk uyumu çok güzel koltuklarınızda çok şık.güle güle oturun.

Çok şık gerçekten, biraz renk katılabilir evet.
Ama böylede güzel.
Diğer odalarınızda merak ettim, bekliyoruz inş.
Güle güle, huzurla oturun inş.

güle güle otur .

fakat biraz renk katmalısın en azından aksesuarlara her yer kahverengi olmuş .

aksesuarlarda turkuaz yeşilini öneririm . kahveyle iyi kombin olur :16:

aslında küçük ayrıntılarla eve renk verdim ama resimler küçük oluncaanlaşılmayabilir masadaki mumluk çiçekler ve tv ünitesindeki turkuaz renk reimle..

Yeni gelin evini beğenmemek mümkün değil artık herkes zevkli seçimler yapıyor.

Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun...

Masanın üstünde ne var tam göremedim belki ortaya şık bir örtü üzerine büyük geniş bir çanak olabilir. Bir de tv ünitesinin resme göre sağındaki kolona dikey bir kanvas tablo ya da üçlü şık bir çerçeve gibi birşeyler olabilir. Naçizane fikrim eleştiri değil:)

scarlet yemek odası koltuk takımı ilk gözağrım ama alamamıştım bizim bütçemize fazlaydı:((( çok güzel bayıldım hele hele evde duruşunu görünce:)))

kahve ama asil durmuş sebebi sütlü kahve mobilyalar sanırım bir de acık renk ve düz halı doğru seçim halının marka ve fiyatını yazarsan sevinirim..ben de değişiklikle ryapıyorum da ihtiyaçlar hiç bitmez zaten..

teşekkür ederim halım kaşmir marka, bütün halıları birlikte aldığımız için tek fiyatını bilmiyorum ama öyle pahalı bişe değildi..

güle güle kullanın çok hoş ama aksesuar yada tablolarla biraz daha renklendirirseniz daha ii olacak gibi..:34::34:
ayrıca diğer odalarıda bekliyoruz:34::34:

Çok şık,güzel döşenmiş bir salon.Çokta uyumlu olmuş.Güle güle oturun.Diğer odaları da merak ettim ayrıca :34:

Back
X