• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım evimmmm

ninaa selam,

öncelikle yeni mobilyalarınızı iyi günlerde, sağlıkla kullanın..
çok ferah görünüyor salonunuz, bugünlerde bu kadar geniş salon bulmak çok zorlaştı..
benim hoşuma gitmeyen tek şey, herşeyin çok kahverengi olması oldu, ben olsam bir başka renkle -mesela yastık, perde, aksesuarlar olabilir- karıştırmayı tercih ederdim..yani herşeyin aynı renk olması çok sıkıcı geliyor bana..yani bu benim naçizane fikrim..:17:
ancak modern bir tarz için kanapeleriniz çok güzel, iyi günlerde olsun..

ninaa selam,

öncelikle yeni mobilyalarınızı iyi günlerde, sağlıkla kullanın..
çok ferah görünüyor salonunuz, bugünlerde bu kadar geniş salon bulmak çok zorlaştı..
benim hoşuma gitmeyen tek şey, herşeyin çok kahverengi olması oldu, ben olsam bir başka renkle -mesela yastık, perde, aksesuarlar olabilir- karıştırmayı tercih ederdim..yani herşeyin aynı renk olması çok sıkıcı geliyor bana..yani bu benim naçizane fikrim..:17:
ancak modern bir tarz için kanapeleriniz çok güzel, iyi günlerde olsun..

teşekkür ederim şimdilik bu halini seviyorum ama zamanla bahsettiğiniz tarzda değişiklik yapmak isterim tabi..

cok zevklısın nına.evının dıger yerlerınıde gormek ısterım ben...

mobilyalar çokzevkli ve şık. çok beğendim.perdeler de bu modern salona çok iyi olmuş. ancak bir başka renk olsaydı fena olmazdı. turkuaz yada turuncu. ne bileym hiç olmazsa krem rengi açardı biraz canlılık katardı. neyse cnm sen zaten zamanla yaparsın bişeyler zevkli hatunsun neticede.....güle güle oturun evinizde. diğer odaları da merak ettim..

Her ne kadar açık renklerden yana olsa da tercihim gayet güzel olmuş eviniz. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.

mobilyalar çokzevkli ve şık. çok beğendim.perdeler de bu modern salona çok iyi olmuş. ancak bir başka renk olsaydı fena olmazdı. turkuaz yada turuncu. ne bileym hiç olmazsa krem rengi açardı biraz canlılık katardı. neyse cnm sen zaten zamanla yaparsın bişeyler zevkli hatunsun neticede.....güle güle oturun evinizde. diğer odaları da merak ettim..

teşekkür ederim tam bir kahverengi aşığıyım giyimde de çok tercihimdir... turkuaz rengini düşünücem..

bende çok beğendim ferah güzel bir salon döşemişsiniz kahverengininde tonlarına bayıldım iyi günler oturun:nazar:

Renk uyumu harika...çok asil görünüyor...Güle güle mutlulukla huzurla oturun inşallah.

güle güle kullan tatlım doğtaşın ürünü bende düşünmüştüm aynısını ama bellonadan seçim yaptım en sonunda

Toprak tonları son zamanların en moda rengi.
Çok güzel,modern ve ferah olmuş canım.
Keyifle oturmanızı dilerim.

Back
X