Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de görebilsek![]()
fotoğraflar şimdi göruntülendi, güle güle kullan canım, güzelmiş.
salon çok güzel güle güle otur ...diğer kısımlarıda gösterecekmisin.yeni gelin evine bayılırım herşey sıfır...
Allah hayirla huZurla oturmayi nasip etsin ins.
Salonun guzelmis bence hos olmus hersey bayagida ferah :)))
çok şık döşenmiş bir salon ,harika bayıldım ,hiçbir fazlalık yok ,ayrıca herkesin evinde görmeye alışık olduğumuz mobilyalar değil ,farklı ,özenle seçilmiş ben çok ama çok beğendim ,allah huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.diğer odaları da bekliyoruz ..
perde olarak zebra tercih etmişsiniz genelde mutfaklarda görmeye alışığız ama bu odada da güzel olmuş. nasıl memnun musunuz? bende taşınmak üzereyim yeni evime perde konusunda kararsızım...
Eşyalarınız doğtaş galiba benimkilerinden çoğu doğtaş olduğundan tanıdık geldi
Çok güzel sade bir ev
Ayrıca son zamanlarda herkeste olan bembeyaz ıncıklı cıncıklı mobilyalardan çok daha kaliteli
Güle güle oturun
benim evim ve mobilyalarıma uygun olduğunu düşündüğüm için zebra tercih ettim çok memnunum çünkü çok şatafatlı perdelerden hoşlanmıyorum özellikle yanlarda değil sadece pencere kısımlarında perde olsun istedim göz yormaması açısından.. dediğinizin gibi mutfakta daha çok tercih ediliyor ama araştırın çok tarz zebralar var artık benimkinde dikkat ederseniz 3 farklı ton var mobilyalarımında rengiyle bire bir örtüşüyor..
güle güle otur canım evin odan güzel mobilyalarıının rengi çok güzel diğer odalarınıda çekip koyarsan seviniriz.
başka odalarda da kullandınız mı zebra..