Canım Evim..

• Konu Sahibi prensesinannesi
  • Başlangıç Tarihi
Beyaz renklerin hakim olduğu heryer çok güzel. Yalnız kırmızı oturma grubuna hareket katsın diye 2 tane falan zıt renkte kırlent koyarsanız daha da hoş olur. Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin. :-)

eviniz çok şık...özellikle salona bayıldım..salondaki beyaz tüylü halılarının markasını öğrenebilirmiyim?.salon halımı yenilemeyi düşünüyorum tşkler şimdidena.s.

canım halılarım marka değil. peluş halı. halıcıdan kestirmiştik.

fakat pek kullanışlı olduğunu söyleyemem. süpürülmüyor çünkü hafif olduğu için süpürge halıyı kaldırıyor. silkelemek lazım. o zamanda tozu gidiyor sadece.

ben beyaz olduğu için makinede yıkıyorum.

ama dediğim gibi tavsiye etmem...

çok modern zevkli döşenmiş güle güle oturun çok beğendim...

çok güzel bir ev güle güle oturun..

Canım evin salon ve mutfağın çok tatlı... kırmızı halı ve koltuklara bayıldım.. ama nacizane bi fikrimi sölemek istıorum.. salonda konsolun ustundeki tablo olmamış be guselimm daha şık daha renk tonları uyan bişi asabilirsin ... gule gule oturunn

herşey iyi güzel de sigara paketleri hiç hoş durmuyo...sanırım evde bebek var..gülegüle sağlıkla büyütün..:emir_bebek:

cok guzel cok temız cok tertıplı cok cok cok harıka bır ev oturma odana bayıldım halı sahane ALLAH mutlulukla yasatsına.s.:nazar:

mutfağın çok ferah yaa
büyük mutfaklı evlere bayılırımmm

En çok beğendiğim evlerden biriydi.
İyi günlerde oturun.

salon tamımınız cok hos , gule gule outrun

daha önce yorum yapmış olabilirim sanki bazı fotoları daha önce görmüştüm hatırlıyorum. çok beğendim evinizi. mutlulukla oturmanıızı dilerim. naçizane bi kaç fikrim olacak... 1- kırmızı koltuklara siyah kırlentler çok yakışır ve kırmızının yoruculuğu ortadan kalkar.2- salondaki tablo turunculu olduğu için salonun rengine uymamış bence. 3- mekanizmalı perdeler simetrik durmuyor. daha güzel görünecekler düzelirse.

salonun çok güzel canım tam benim zevkime göre mutlu mutlu otur evinde inşaallah:emir_bebek:

vaavvvvvvv.Süper.Güle güle oturun.:nazar:

MERHABA ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN COK BEGENDİM HELE SOLONUN SÜPER TAM BENİM ZEVKİME GÖRE YALNIZ OTURMA ODANDA TV NİN ARKASINDAN GÖZÜKEN KABLOLAR HİÇ HOŞ DURMUYOR ONA BİR ÇÖZÜM BUL BENCE BİRDE BEYAZ KOLTUK VE MUTFAK DOLAPLARINDAN MEMNUNMUSUN KULLANIŞI NASIL BENDE YAPTIRICAMDA YAKINDA:kedi:

gerçekten cok sade döşenmiş bakıldığın bir rahat var oh be diyorsun ama ben salondaki sehpanın üzerini biraz kalabıalık buldum oda benim bakış acım tabi huzurla oturun bebişinizle birlikte :)

salonun kaç metrekare canım çok büyük geldi bana

X