- 5 Nisan 2020
- 700
- 346
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Ay çok geçmiş olsun kantaron yagı varsa sürün.Kızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.
Silverdin yanık kremi. Birde bn yanıklarımda iz kalmasın diye hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama sizinki çok işlemiş. Kuruyor gördüğüm kadarıyla. Geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.
Zeytin yağı, kantaron yagi iyi geliyor ama bence önce doktora git, kimyasal birşey bu normal yanık değil, hemen özel bir hastahaneye git direk bakarlar hatta acil bölümüne gitKızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.
Cok gecmis olsun isten cikar cikmaz acile gitseydiniz keske.Kızlar iyi akşamlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yalnışsa özür dilerim. Bir kaç gün önce temizlik yaparken çamaşır suyu koluma değdi ve yanmaya başladı oysa ki eldiven de takmıştım. İlk başlarda önemsemedim yani birşey olmaz diye suyla yıkadım ama şu an acıdan resmen dayanamıyorum. Çok yoğun çalışıyorum ve müdürüm berbat bir insan o yüzden hastaneye de gidemiyorum sürekli haftasonu izin veriyor eğer bilen daha önce başına gelen var ise lütfen yardım edin bilmeden birşey de yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?